FavoriterFestMakeupRecensionShopping

MAC Cosmetics Retro Matte Liquid Lipcolour Ruby Phew!

Inlägget innehåller annonslänkar (märkta med *) som innebär att jag tjänar en liten peng om ni handlar via dem. Detta gör att jag kan fortsätta skapa innehåll som ni efterfrågar och vill ha.

December närmar sig med stormsteg och årets festligaste månad är snart här. Vad passar bättre än ett par riktigt röda läppar till glöggpartyn, julmingel och nyårsfirande!?

MAC Cosmetics Retro Matte Liquid Lipcolour* Ruby Phew! kan var en av världens snyggaste nyanser när det kommer till läppstift. En intensiv blåröd färg med kalla undertoner.

Direkt vid applicering är MAC Cosmetics Retro Matte Liquid Lipcolour Ruby Phew!* glansigt, med mycket lyster, men färgen blir matt när den torkat på läpparna.

Matta läppstift är av förklarliga skäl torrare än glansiga läpprodukter, men det här är inte lika snustorrt som många andra flytande läppstift kan vara. Jag kommer på mig själv med att glömma bort att jag har det på mig och det måste ändå ses som ett bra betyg.

Tack vare den spetsiga applikatorn är produkten lätt att måla med, men som med alla röda läppstift krävs det en aning försiktighet och precision. Du behöver inte använda läppenna för det här är ingen läpprodukt som flyter ut eller ”blöder”, däremot föredrar jag alltid att måla mina konturer med läppenna när jag använder rött läppstift. Jag tycker det är enklast att få till en knivskarp läpplinje på det viset.

Trots ordentligt med rengöringsolja är det svårt att få bort allt från läpparna och man får hålla på en god stund innan alla rester av läppstiftet är borta. Med det sagt, MAC Cosmetics Retro Matte Liquid Lipcolour Ruby Phew!* sitter riktigt bra. Det håller inte hela dagen, men definitivt en hel kväll med både mat och dryck (och kanske en eller annan kyss!).

Sammanfattningsvis är detta ett hållbart läppstift som dessutom är vansinnigt snyggt i färgen.

Köp MAC Cosmetics Retro Matte Liquid Colour Ruby Phew! HÄR!*

Vad tycker du? Har du testat det? Vilket annat läppstift är din favorit? Scrolla längst ner på sidan och lämna en kommentar!

Dela detta inlägg

2 kommentarer

  1. Så himla snyggt! Jag använder typ aldrig rött läppstift, men efter att ha läst texten och sett bilderna, känner jag att jag MÅSTE äga detta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *