BudgetKroppsvårdShoppingSkönhet

Ängsblomma & ljung!

Jag älskar att svepa in mig i härliga och väldoftande kroppsprodukter, när de dessutom är så här budgetvänliga älskar min plånbok det också!

“Upplev känslan av en avkopplande promenad genom Bretagnes hedmarker i denna serie med doft av blommor och honung. Berikad med extrakt från vildväxande ljung och ginst från Bretagne.” Så beskriver Yves Rocher deras kroppsvårdande serie Ängsblomma & Ljung.

Yves Rocher Meadow Flower & Heather Concentrated Shower Gel, 69 kr/100 ml.

En koncentrerad duschgel i en liten flaska, men med stor omtanke. Flaskan innehåller 50 % mindre plast än standardflaskan på 400 ml, men innehållet räcker till lika många duschar. Tummen upp för det!

Den koncentrerade formulan är dryg och det krävs ytterst lite produkt för ett härligt och väldoftande lödder som räcker till hela kroppen.

Yves Rocher Meadow Flower & Heather Cream Body Scrub, 129 kr/150 ml.

En krämig kroppspeeling berikad med pejlande frön av 100 % vegetabiliskt ursprung och extrakt från vildväxande ljung och ginst.

Den exfolierar skonsamt och huden känns sammetslen efteråt.

Yves Rocher Meadow Flower & Heather Relaxing Body Lotion, 129 kr/390 ml.

En mjukgörande och återfuktande kroppslotion som varken kladdar eller lämnar en fet hinna på huden. En jumboflaska som håller länge, precis som den lätta doften av blommor.

Yves Rocher Meadow Flower & Heather Soap, 59 kr/80 g.

Hård tvål med en ljuvlig doft av en blomstrande sommaräng.

Rengör utan att torka ut huden efteråt.

I serien ingår också flytande handtvål, handkräm, duschgel, kropps- och hårmist samt ett läppbalsam. Upptäck hela serien Ängsblomma & Ljung här!

Vad gillar du för kroppsprodukter? Lyxig lyx eller budgetfynd? Scrolla längst ner på sidan och kommentera!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *