FavoriterHudvårdShopping

Julklappstips – Moisture Holiday Box från Gilda Liljeblad

Julklappstips – Moisture Holiday Box från Gilda Liljeblad

Nu är vi inne i november och det börjar kännas lite mer ok att fundera på julklappar och även vad man själv kan tänkas önska sig. Jag älskar att få fina presentförpackningar med makeup, hudvård eller smycken. Lite lyx som man själv inte unnar sig, och gärna vackert inslagna och såklart glittriga. Många företag tar fram speciella julkit som ska passa som julklappar, men det är såklart fritt fram att köpa dessa guldklimpar även åt sig själv. Här kommer ett jättefint exempel på just en sådan julbox och den är från hudvårdsmärke Gilda Liljeblad. Kanske en uppskattad julklapp till någon man tycker om eller så skriver man sitt eget namn på den och lägger under granen.

Den julbox jag syftar på är Moisture Holiday Box, som passar torrisar och oss med känslig hud. Den innehåller fyra Gildaprodukter som samtliga är stående favoriter hos mig och som jag testade för första gången för flera år sedan och ofta återkommer till.

Först ut är en rengöring, i form av Cleansing oil, och som är numrerad med No1 eftersom hudvårdsrutinen börjar med en bra rengöring av huden. Denna rengöring kommer i en elegant och väldigt praktisk pumpflaska där ett pump ger en perfekt mängd olja för att räcka till hela ansiktet. Man ska tillsätta lite varmt vatten i handen och löddra upp rengöringen och sedan massera in ordentligt. Den är så mild så den går bra att även tvätta bort ögonsmink med och man blir faktiskt väldigt ren av denna dubbelrengöring.

Efter rengöring behöver man ju ett bra serum och även detta får man i denna box, nämligen Calming serum, No 3. Detta är en riktig fuktbomb och lugnar blossande hud direkt. Den har en härlig och lagom flytande, tunn konsistens och väldigt dryg. På dagtid tycker jag att jag egentligen inte behöver någon ytterligare fuktcreme ovanpå, men har ofta en tunnare dagcreme med spf ändå, för man kan ju aldrig få för mycket fukt.

I boxen får man även ögonkrämen Vitalising Eye Cream, No4, och även denna är riktigt härlig och återfuktande. Den kommer i en liten smidig pumpflaska och ett pump räcker till båda ögonen. Krämen är så mild så det inte svider om man får in den i ögat, men den känns ändå som att den faktiskt gör skillnad och när jag har denna under ögonconcealern lägger den sig väldigt fint.

Sist ut är min största favorit och en räddare i nöden man alltid kan räkna med – Fortifying Barrier Cream, No5. Det är en fuktkräm utöver det vanliga och ger både bra med fukt och näring till huden. Jag använder denna som nattcreme och på morgonen är min hud riktigt återfuktad, nöjd och lite plumpad. Ibland när jag har testat nya produkter och råkat ut för små utbrott, rödhet, torrpartier eller kvisslor så brukar jag leta upp denna burk och använda som en ”återställare” till huden är fin och nöjd igen.

Som ni nog märker är denna julbox något jag själv skulle bli glad över att hitta under granen och det är ett utmärkt julklappstips till både kvinnor och män som är intresserade av hudvård och att få mer fukt och näring till sin vinterhud. Dessutom kan man helt kostnadsfritt göra en hudanalys på Gildas hemsida för att se vilken hudtyp man har, vilket ju också kan vara lite kul.

Jag avslutar detta julklappstipsinlägg med en liten hälsning, i form av bilder från Stockholm Beauty Week, till Benjamin Liljeblad som jag har nöjet att träffa då och då på olika skönhetsmässor.

Gilda Liljeblads monter på Stockholm Beauty Week
Från vänster min Mjölbykompis Hanna, Svanegårdshanna, Andersson, Benjamin Liljeblad och Anna, Hudvårdstest, på Stockholm Beauty Week

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *