FavoriterKroppsvårdRecensionShoppingSkönhet

Evolve Organic Beauty Timeless Renewal Bio-Retinol Body Oil.

Inlägget innehåller annonslänkar (märkta med *) som innebär att jag tjänar en liten peng om ni handlar via dem. Detta gör att jag kan fortsätta skapa innehåll som ni efterfrågar och vill ha.

Jag har hittat en ny favorit i Evolve Organic Beauty Timeless Renewal Bio-Retinol Body Oil. En kroppsolja som gör återfuktning efter varma bad till ett rent nöje. Den känns lyxig, doftar ljuvligt och lämnar huden mjuk i flera dagar.

Varumärke: Evolve Organic Beauty.

Produkt: Timeless Renewal Bio-Retinol Body Oil.

Vad det är: En kroppsolja som ska passa alla hudtyper, även torr.

Vad den är utformad för att göra: En kroppsolja med bio-retinol som ät framtagen för att få huden att stramas upp och bli fastare.

Vad mer du behöver veta: Oljan har en himmelsk doft av essentiella oljor från rosengeranium, ylang ylang och mandarin.

Nyckelingredienser: Evolve Organic Beauty Timeless Renewal Bio-Retinol Body Oil innehåller Hyaluronsyra, Makademiaolja och Bidens Pilosa.

Hyaluronsyra används vanligtvis i vattenbaserade varianter, men hyaluronsyran i den här produkten är en oljelöslig variant som ska kunna penetrera huden djupare än de andra och förbättra hudens elasticitet samtidigt som den återfuktar huden.

Makademiaolja utvinns från makademiaträden som är kända för dina essentiella och hälsosamma fettsyror, protein och e-vitamin.

Bidens Pilosa är det latinska namnet på växten som vi i Sverige kallar nålskära. Den är känd som en effektiv anti-age-ingrediens som ska jämna ut och strama upp huden. Bidens Pilosa har retinolliknande egenskaper och den stimulerar kollagensyntesen som hjälper huden att se yngre ut.

Hur du använder den: Jag masserar in oljan efter ett bad eller dusch, medan huden fortfarande är lite fuktig för bästa resultat.

Pris/ml: 499 kr/100 ml.

Vad tycker jag? Evolve Organic Beauty Timeless Renewal Bio-Retinol Body Oil har snabbt blivit en favorit på badrumshyllan. Jag gillar att det är en pumpflaska och att oljan absorberas snabbt utan att lämna en oljig hinna. Huruvida den har en uppstramande och “föryngrande” effekt kan jag inte uttala mig om eftersom jag inte använt oljan tillräckligt länge och konsekvent, men det spelar mindre roll (för mig). Uppstramande eller inte, jag är villig att köpa den här oljan om och om igen – känslan, doften, konsistensen är allt jag söker i en kroppsolja! Jag älskar den här!

Blir du sugen på att testa? Du hittar Evolve Organic Beauty Timeless Renewal Bio-Retinol Body Oil här!*

Har du testat något från Evolve Organic Beauty? Har du någon annan härlig kroppsolja att tipsa om? Eller vill du kanske bara säga hej?! Scrolla längst ner på sidan och kommentera gärna.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *