Aktuellaste nyttNaglarNyheterShoppingSkönhetTrender

Höstens hetaste nageltrender

Inlägget innehåller annonslänkar (märkta med*) som innebär att jag tjänar en liten peng om ni handlar via dem. Detta gör att jag kan fortsätta skapa innehåll som ni efterfrågar och vill ha.

Varumärket essie släppte nyligen sin höstkollektion som består av sex veganska nagellack i trendiga höstfärger. I samband med lanseringen fick jag ta del av deras tankar kring höstens nageltrender.

I mitt förra inlägg här på bloggen skrev jag om och presenterade essie fall 2023 collection (läs inlägget HÄR) och i det här inlägget är min tanke att dela med mig av höstens trendigaste nyanser (i alla fall om man ska tro essie).Inspirerad av den virala trenden “latte makeup” är “latte-naglar” den hetaste trenden i höst. Överallt på sociala medier ser vi rika, bruna nyanser – alltifrån krämiga, mjölkiga neutrala toner till djupa sammetslena bruna färger. På TikTok har (i skrivande stund) hashtaggen #lattenails över 4,7 miljoner views. Spana in essie Lights Down, Music Up*.


Nyanser av rött förblir en riktig “go-to” den här säsongen. Allt från eldrött till djupare bordeaux till mogna körsbär och plommon. Dessa rika nyanser kommer alltid vara en klassiker på hösten. Spana in essie Full Blast* och essie Underground Ball*.


Brända orange toner förväntas bli trendiga, inspirerade av höstens alla löv och pumpor. Den här estetiken handlar om att vara inlindad i en mysig stickad halsduk när krispiga löv faller och plocka ut den bästa pumpan. På Tiktok har (i skrivande stund) hashtaggen #burntorangenails över en miljon views och på Instagram finns #orangenails med i drygt en miljon poster. Spana in essie Frilly Lillies*.


En av de hetaste nyanserna på sommarens nagellack var “blåbär och mjölk”, i höst förväntas vi se detta utvecklas till djupare himmelska nyanser. Vi sträcker oss efter stjärnorna den här säsongen med fantastiska nyanser av indigo, midnattsblått och safirfärger. På TikTok har (i skrivande stund) hashtaggen #bluenails över 728 miljoner views och på Instagram har hashtagen #indigonails nästan två miljoner poster. Spana in essie Step Out Of Line*.

Scrolla längst ner på sidan och kommentera vilken nyans som blir din “go-to” i höst och vinter!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *