FavoriterMakeupPresentationSmink

Makeup för en lystrig bas i höst

Makeup för en lystrig bas i höst

Inlägget innehåller annonslänkar

Hösten är här och nu även kylan och den torrare luften, framförallt inomhus eftersom man blir så illa tvungen att starta igång element och luftvärmepumpen. Då tycker jag att min makeup ibland kan se lite torr ut om jag använder samma som jag gjorde i somras och jag föredrar att gå över till fler cremeprodukter istället för puderprodukter. Här kommer tips på produkter jag gillar att använda just nu, som ger lustig bas och inte ser torra ut efter några timmar.

Till foundation är det min nyvunna vän Beautiful Skin Foundation från Charlotte Tilbury. Den ger en medium täckning och en lyster som ser naturlig men även lite glammig och lyxig ut. Jag applicerar den med en fuktig beautyblender och det är lätt att få jämn och fin på nolltid. Denna foundation kommer i en väldigt smidig tub i plast, men ser trots detta lyxig ut då den har Charlotte Tilburys vackra design. Den kostar ca 580 kr och finns i 34 nyanser.

Den bronzer som går varm här hemma nu är Glow Time Bronzer Stick från Jane Iredale. Det är ett stick som man vrider på för att få fram bronzern och stryker den sedan lätt på de ställen man vill se lite solkysst ut. Den är fint pigmenterad men lätt att bara dutta ut med fingrarna så den ser naturlig och lystrig ut. Denna bronzer sitter jättefint hela dagen och torkar inte ut. Den kostar ca 380 kr och finns i 3 nyanser, och finns bla här (annonslänk till Lyko)

Till cremerouge är nuvarande favorit Blush Drops från Rodial. Det är en flytande rouge som är riktigt lystrig och kommer i en liten fin flaska med pimpett. Även denna duttar jag ut med fingret och den livar upp även en riktigt tråkig dag. Den kostar ca 450 kr och finns i 2 olika nyanser och finns bla här (annonslänk till Lyko)

Sist men inte minst använder jag den nylanserade highlightern Chisel Cheeks Highlighter Creme Duo. Precis som det låter är det en highlighter i cremeform och den kommer i stickform där man får två olika nyanser i vardera sida av sticket. Den blir precis lagom mycket glans när man applicerar den och inte glittrig. Den känns väldigt dryg och jag tycker den sitter jättefint hela dagen. Highlightern kostar ca 130 kr och finns i 3 nyanser, där man då får två nyanser per stick. De finns bla här (annonslänk till Lyko) Roligt med en budgetprodukt som är så bra.

Vad använder du för produkter nu i höst och är det andra än i somras?

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *