ShoppingSkönhet

Min önskelista

Inlägget innehåller reklamlänkar som är märkta med *. Reklamlänk innebär att jag tjänar några kronor om du använder just den länken när du handlar, vilket i sin tur gör att jag kan testa och recensera fler produkter. Länkarna under bilderna är inga reklamlänkar.

Nu i veckan fyllde både jag och min dotter år. Vi har lite olika syn på födelsedagar hon och jag. Min är gammal och tråkig, hennes är sprudlande och härlig. Hon får mig att tänka på den där känslan av att önska sig massa saker och hoppas, hoppas, hoppas att man får några av dem. Min dotter Lina är därför inspirationen till detta inlägg men min riktiga önskelista inför födelsedagen var kakor, kräftor och någon kul teckning från barnen. Och lugn och ro.

Jag har alltid en ”villhöverlista” i min mobil, där produkter och andra saker får marinera ett tag (ibland är ett tag väldigt kort tid), för att undvika impulsköp. Funkar bra sometimes. Den där listan är ju som min lilla önskelista, så här kommer de saker jag är toppsugen på just nu.

Jag har fått dille på serumliknande foundations och högst upp på listan står den från Chanel som är mer täckande, men de andra två från Jane Iredale och Rose Inc ligger inte långt efter. Har en känsla av att någon av dem blir mitt nästa beautyköp.

Bilder hämtade från Chanel, Hudvårdsnörd, Rose Inc

Byredo läppstift i färgen On The Fence. Fick med ett test på färgen med min Byredo-beställning och det är min drömfärg nu inför hösten. En bruntonad nude-färg, som bara ger mina läppar en annan nyans än min vanliga rosa-aktiga. Känns härligt på läpparna och sitter länge.

Bild lånad från Byredo

Ledmask. Jag vill så gärna ha en, men jag blir knäpp av att inte veta vilken jag ska satsa på. Har du tips? Alla verkar ju bra och jag har beslutångest.

Bilder lånade från BeautyPWR, Priori, Silk´n, CURRENTBODY, Dr. Dennis Gross, Nutrilight

Mikroström. Alltså den här i lila från NuFace är drömmen just nu. Så liten, så snygg. Är övertygad om att min haka skulle må bra av en omgång.

Ögonpenna i grått. Jag har hittat två perfekta kandidater. Jag tänker att det kan bli fint att piffa upp vardagsmakeupen med, lite mjukare än svart.

Bilder lånade från All I Am Beauty, Sweed

Just nu är jag sugen på enkelt smink till vardagen, som du kanske förstår av detta inlägg. Här är två sådana som jag känner skulle vara perfekta i min kollektion.

Hösten är här och då brukar jag lägga till någon barriärstärkande kräm för att hjälpa huden mot kylan som kommer framöver. Stabilizing Repair Cream från Dermalogica kändes så lätt och härlig när jag testade den på Hud & Kosmetikmässan.

Bild lånad från Dermalogica

Ansiktsbehandling. En skön avslappnande stund, det är ju så fantastiskt. På bilden är det en Green Peel från Dr. Schrammek som jag får, men en ”vanlig” behandling skulle också vara finfint. Lyx liksom.

Vad står på din önskelista just nu?

Länkar till alla produkterna, reklamlänkar är märkta med * (på de tjänar jag några kronor om du köper något från sidan):

Chanel Les Beiges Touche De Teint

*Jane Iredale HydroPure Tinted Serum

Rose Inc Skin Enhance Luminous Tinted Serum

Byredo läppstift i nyansen On The Fence

Ledmask Beauty PWR

Ledmask Priori

*Ledmask Silk´n

*Ledmask CurrentBody

*Ledmask Dr. Dennis Gross

Ledmask Nutrilight The Lynx

*NuFace MINI+ Starter Kit

*All I Am Beauty ögonpenna i färgen Deep Dark Grey

*Sweed ögonpenna i färgen Mink

*All I Am Beauty Supreme Creme Stick i färgen Romantic Plum

*Jane Iredale läppstift i nyansen Tutu

*Dermalogica Stabilizing Repair Cream

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *