Första intrycketMakeupRecension

MiLi Cosmetics x3

Har du hört talas om MiLi Cosmetics? Jag slår vad om att du hört talas om Make Up Store!? MiLi Cosmetics är ett nytt varumärke från Mika Liias som en gång i tiden grundade Make Up Store. Jag har testat tre spännande produkter.


MiLi Cosmetics Electric Eyeliner Purple Passion 149 kr/4,5 g. Finns i fem färger.

En vattenfast, flytande eyeliner med en metallisk finish. Jag är inte jätteförtjust i den lite klumpiga förpackningen, den känns onödigt stor i sminkväskan och jag hade önskat att man lättare såg vilken färg eyelinern har; en lila kork eller liknande hade underlättat. Nyansen på eyelinern är riktigt snygg. Metallisk lila som riktigt sprakar när ljuset faller på. Eyelinern har en mycket tunn pensel som är lätt att måla med, formulan torkar snabbt, kladdar inte och den sitter bra, men är samtidigt lätt att tvätta av.


MiLi Cosmetics Multi Chrome Reflective Eyeshadow Zero 149 kr/4,5 ml. Finns i sex färger.

En vattenfast krämögonskugga med en multikrom färgeffekt. Färgerna skiftar i vitt, rosa och lila (ibland tycker jag att det glimrar till av grönt). Kommer i en klassisk förpackning som är typisk för den här typen av produkter. Formulan torkar snabbt och sitter bra. Superfin att bara applicera i inre ögonvrån.


MiLi Cosmetics Glow Stix Milky Way 139 kr/3,5 g. Finns i tre färger.

Den här highlightern är så vansinnigt fin. Den kommer i en klassisk läppstiftshylsa, formulan är härlig och produkten glider lätt över huden. Resultatet blir skirt och jämnt. Inget galet glitter eller skimmer här (tack och lov), utan produkten blir ”naturligt” glansig. Som fuktig glans eller en glasartad lyster – kalla det vad du vill, men snyggt är det!


Jag har valt priserna som finns på MiLi Cosmetics hemsida, de är mycket lägre än prisuppgifterna jag fick i utskicket. Jag har inte tagit reda på varför de inte överrensstämmer.


Har du testat något från MiLi Cosmetics? Vad tyckte du? Scrolla längst ner och lämna en kommentar.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *