BudgetFavoriterHårvårdHudvårdNaglarShopping

Veckans favoriter

Inlägget innehåller annonslänkar (märkta med *) som innebär att jag tjänar en liten peng om ni handlar via dem. Detta gör att jag kan fortsätta skapa innehåll som ni vill ha.

Den här veckans favoriter är helt klart inspirerade av att sommarvärmen kom tillbaka. Jag är dessutom sjuk i en influensa från avgrunden och behöver piggas upp av härliga färger och formulas.


Ni som vet, ni vet!

Örhängen från fantastiska Fiori Atelier är bland det finaste jag vet. Dessa heter Magnolia Light Purple och används flitigt just nu.


Är du sjuk? Lat? Eller bara inte har lust att tvätta håret? Då är den här godingen för dig.

Amika Perk Up Plus Extended Clean Dry Shampoo* Ett totalt osynligt torrschampo som ger håret en ren och fräsch finish utan minsta textur.


Fenty Beauty Match Stix Cheek + Lip Strawberry Pop är dessvärre en limited edition och svår att få tag i nu, men jag kan inte göra en ”Veckans favoriter” utan att ta med detta gel-stick som ger en perfekt rosig nyans till kinder och läppar.


Snyggaste naglarna får du med detta orangeröda lacket från Essie. Nyansen heter Start Signs Only* och kommer från deras sommarkollektion som är inspirerad av den bubblande glädjen vi känner en perfekt sommardag.


Ännu en limited edition (förlåt). Från Charlotte Tilbury kommer läppglanset Pinkgasm Jewel Lips och nyansen som jag älskar lite extra just nu är Pinkgasm Sunset.


Ett riktigt kap till ansiktet!

BYOMA Moisturizing Gel Cream* är oljefri, återfuktande och stärker hudbarriären. En härlig gel som känns lätt och uppfriskande. Ett riktigt budgetfynd!


Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *