Hårvård

Hårserum mot håravfall som också ger extra volym

Hårserum mot håravfall som också ger extra volym

Här kommer en sk first impression på Unite hårserum Boosta Plus+! Har inte använt serumet speciellt länge ännu men ni är några som frågat vad jag tycker om den efter att jag la ut på en story på Instagram!

Alla människor tappar mellan 50 och 150 hårstrån varje dag så viss håravfall är ju normalt. Detta hårserum ska ju stimulera hårväxten och även förhindra håravfall som även drabbar många kvinnor tex i klimakteriet eller efter en förlossning. Många verkar ju ha trott att det bara är ett manligt problem men så är alltså inte fallet så jag tycker att vi bör prata mera om detta! Själv har jag märkt att hårfästet har liksom vandrat bakåt och håret har tunnats ut just vid hårfästet och att hårstråna har liksom blivit ”fjunigare”.

Serumet har en vattenliknande konsistens men trots det var jag nervös för att den ska göra håret flottigt – det ska ju användas varje dag – men så har det inte blivit och det är ju bara några droppar som behövs. Serumet absorberas snabbt och den ger också extra volym – härligt att man kan kombinera vård och lite extra glam! Serumet kan förresten användas både i vått och torrt hår och man kan styla precis som vanligt – smidigt ju!

Hittills har jag upplevt att håret känns fylligare och hårstråna i hårfästet känns lite kraftigare och friskare på något vis så det bådar gott! Har ännu inte sett nya hårstrån men det tar antagligen lite tid innan de sovande hårsäckarna vaknar till liv igen!

Läser om serumets innehåll:

* Baicapil (patenterad ingrediens): stimulerar hårväxten och motverkar håravfall genom att aktivera stamcellerna som då stärker metabolismen i cellerna och skyddar mot oxidativ skada och åldrande.

* Procapil: Stärker och föryngrar hårsäcken och främjar en hälsosam hårväxt samtidigt som den ger volym, motverkar håravfall, lindrar och ger näring till hårbotten samt gör håret mjukt och glansigt.

Båda ingredienserna är helt nya för mig men ska läsa mera om dem!

Jag har tagit en före-bild och jag förväntar mig att det blir en jätteskillnad över natt så kommer att återkomma om någon månad eller så med en efter-bild!

59ml/ca599kr

PS: Kan även rekommendera Unite BOOSTA Finishing Spray som också ger extra volym och håller frisyren på plats – vare sig du har rakt eller lockigt hår – utan att tynga ner håret och håret känns varken kladdigt eller krispigt 🙂

Dela detta inlägg

Vi är ett gäng bloggare som alla på olika sätt nördat ner oss i beauty. Nu har vi slagit våra kloka huvuden ihop och samlat våra bloggar på denna sida - Beautybloggare.se för tillsammans är vi starkare och kan ge dig som också är en beautynörd en direkt inblick i denna härliga värld ur flera olika perspektiv och personligheter.
Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *