Hårvård

Dags att detoxa håret efter semestern?

Dags att detoxa håret efter semestern?

Jag älskar att detoxa håret – det är en sån skön känsla efteråt med alldeles ren hårbotten och ett luftigt hår. Har också märkt att håret inte blir fett lika snabbt och att håret får ju mera volym när inga produktrester tynger ner håret.

Nu senast har jag testat Bobbys Hair Care nya Detox schampo och balsam och dessa tyckte mitt hår om!

Schampot har en skön lite tjockare krämig konsistens – nästan som en hårinpackning – och det innehåller även små korn. Kornen river inte, det känns som att de smälter när man har masserat upp löddret. Det är lätt att skölja ur schampot och både håret och skalpen känns riktigt rena! Och doften älskar jag – den doftar som en barrskog i sommarvärmen och vinden fläktar lite och lägg sedan till lite bergamott, lime, mint , viol och lavendel. Kan vi få den som parfym också please!

I serien finns ju även en conditioner och den gör håret mjukt och glansigt och jag som har lockigt hår fick fint stuns i lockarna utan att behöva använda någon extra stylingprodukt! Balsamet är formulerad med arganolja, veteprotein och sheasmör och det har samma fina doft som schampot.

Jag brukar detoxa håret några gånger i månaden eller vid behov när det har blivit lite väl mycket olika stylingprodukter och torrschampo men dessa produkter känns så vårdande att jag tror inte att det finns någon risk att håret blir torrt. Men man bör inte detoxa vid varje hårtvätt för detoxande schampo ju oftast är starkare än ett vanligt schampo. Det är bättre att schamponera 2 gånger med vanligt schampo istället och använd gärna en skalpborste för att få bra cirkulation i hårbotten.

Detox-serien kan även användas på färgat hår men vänta gärna två veckor efter färgningen innan du testar!

Har tidigare testat även Bobbys Multirepair Schampo och balsam och mitt hår gillade dem också.

Detox Schampo (200ml) och conditioner (200ml) kostar 199kr/st

Bakom märket Bobbys står kändisfrisören Bobby Oduncu som har över 30 års erfarenhet som frisör.

Dela detta inlägg

Vi är ett gäng bloggare som alla på olika sätt nördat ner oss i beauty. Nu har vi slagit våra kloka huvuden ihop och samlat våra bloggar på denna sida - Beautybloggare.se för tillsammans är vi starkare och kan ge dig som också är en beautynörd en direkt inblick i denna härliga värld ur flera olika perspektiv och personligheter.
Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *