Naglar

”Fransk” manikyr

”Fransk” manikyr

Veckans manikyr blev en klarblå nyans från 1944 Paris ! 1944 Paris är helt nytt märke för mig så det var extra kul att testa! Några av deras produkter, tex nagellack, är nominerade i @stockholmbeautyweek Awards .

Jag fastnade direkt för den här blåa nyansen men de finns många andra fina. Lacket var lättlackat – perfekt tjocklek och två lager räckte för heltäckande resultat. Lacket har en fin glans även utan topcoat men för bästa hållbarhet använder jag alltid 2 lager topcoat och så klart baslack!

1944 Paris är ett fransk företag som man kanske kan ana på namnet och det grundades 2017. Namnet 1944 hyllar året då kvinnorna i Frankrike äntligen fick rösträtt! När jag läste detta så blev jag lite kär i det här märket – tycker det är så fint att hylla kampen för den självständiga kvinnan som startades då och som fortsätter än idag!

Dessa nagellack är tillverkade av 75% biobaserade ingredienser av naturlig ursprung och de är även veganska och cruelty-free. Och varje nyans är förresten döpt efter kvinnorna som jobbar inom företaget, den blåa som jag har använt heter Noemie! I Sverige hittar du nagellacken hos Lyko för 165kr/st.
PS. De har förresten en heeelt fantastisk gul nyans som heter Tatiana som hamnar direkt på önskelistan!

När man gör manikyr så behövs det ju lite andra produkter också!

Idag använde jag Australian Bodycare Nail Repair olja som hjälper till att minska missfärgningar på nageln och den ska även stärka räfflade och skivade naglar. Den kan även användas vid nagelsvamp.

Som baslack har jag Mavala 002 som fyller ut räfflorna på nageln och jämnar ut ytan.

Top Coat blev Depend 7Day som torkar supersnabbt och håller verkligen superbra samtidigt som den ger nästan gellack-finish!

Avslutningsvis blir det alltid nagelolja och idag blev det Idunminerals Nail Oil som lovar att stärka sköra, spruckna naglar och torra nagelband. Innehåller bla mandelolja, citronolja och vitamin E.

Dela detta inlägg

Vi är ett gäng bloggare som alla på olika sätt nördat ner oss i beauty. Nu har vi slagit våra kloka huvuden ihop och samlat våra bloggar på denna sida - Beautybloggare.se för tillsammans är vi starkare och kan ge dig som också är en beautynörd en direkt inblick i denna härliga värld ur flera olika perspektiv och personligheter.
Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *