FavoriterFörsta intrycketHudvårdRecension

En ögonkräm som ger omedelbart resultat!

Inlägget innehåller annonslänkar som innebär att jag tjänar en liten peng om ni handlar via dem.

Letar du efter en ögonkräm som ger omedelbar lyster, passar fantastiskt bra under din makeup och som dessutom är riktigt prisvärd? Då kan du sluta leta och läsa vidare om den här veckans favorit (och tacka mig senare)!

Den här veckans favorit kommer från svenska Ida Warg Beauty och heter Peekaboo Eye Cream. Den ingår i hudvårdsserien Radiant Glow som är en aktiv serie med fokus på att framhäva lyster i din hud och HERREJISSES vilken fin lyster du får av den här ögonkrämen.

Peekaboo Eye Cream kommer i en gul tub med smal spets som gör den enkel att dosera. Den ska vara återfuktande, uppstramande och innehålla ljusreflekterande pigment som ska ge en omedelbar uppljusande effekt.

Krämen är ovanligt rik i konsistensen, mycket fetare än de ögonkrämer jag brukar använda och därför var jag lite skeptisk till en början. Jag är inte särskilt torr under ögonen och trodde att denna skulle bli för tjock i konsistensen, men det visade sig vara helt annorlunda. Produkten är lätt att klappa in i huden och den rika konsistensen för att ögonkrämen stannar där du lägger den, jag ser genast en fin lyster och jag upplever att jag ser piggare ut. Med den här skulle jag kunna strunta i concealer under ögonen, men för att testa hur produkten fungerar under makeup har jag ändå valt att lägga ett tunt lager ovanpå och jag blir positivt överraskad över hur fint resultatet blir. Det känns som om ögonkrämen “grabbar tag” i min concealer och gör att den sitter fint hela dagen. HEJA PEEKABOO!

Produkten är parfymfri, innehåller bland annat glycerin som stärker hudens fuktbarriär och sheasmör som återfuktar, ger näring och är extra bra för torr hud. MEN, den mest spännande innehållet är det som Ida Warg Beauty kallar Peekaboo Active (Sphilantes Acmella) som är en aktiv ingrediens av naturligt ursprung som verkar djupt i huden. Den ska återställa hudens fasthet och minska fina linjer.

Är du på jakt efter en ny ögonkräm rekommenderar jag denna hundra gånger om. Den här lilla skönheten kostar 249 kr/15 ml och finns att köpa HÄR!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *