Hudvård

Hemma-SPA-mask

Hemma-SPA-mask

Igår var det en tråkig och regnig dag och sådana dagar är det ju härligt att köra lite hemma-spa! Jag använde bla denna underbara Bamboo Age Corrective Mask från Éminence organics som jag hade en tester på! Éminence för mig betyder underbara dofter och texturer och denna mask gjorde mig inte besviken!

Den krämiga texturen var skön att applicera och den doftar lite örtigt och fruktigt. Man låter masken verka 5-10min och sedan sköljer man av den och använd gärna en tvättduk eller som jag gjorde en tvättsvamp – en sådan som hudterapeuter använder – då får du en mikropeeling på köpet!

När man sköljt av masken så ser man magin som inträffat! Ansiktet har fått ett lyft och linjerna har mjukats upp och hudtonen ser klarare ut och även rodnaden har minskat. Jag ser helt enkelt jättefräsch ut 🙂 Och huden känns också väl återfuktad.

Masken innehåller bla veteprotein och mjölksyra, vitamin C som stöttar kollagenet och jämnar ut hudtonen samt vitamin E som bidrar med antioxidanter och alla ingredienser kommer från Éminence egna odlingar i Ungern.

Jag har tidigare testat lite andra produkter från Èminence och det är såna där produkter som får en att utbrista oooh när man luktar och känner på dem samtidigt som de har verkligen gjort det de har utlovat och de har gett en härlig hemma-spa upplevelse men så är de ju proffs på SPA och finns i över 3500 span över hela världen!

Prisbelönta Éminence, som kommer från Ungern, gör alla produkter för hand och att märket har funnits sedan 1958!

Dela detta inlägg

Vi är ett gäng bloggare som alla på olika sätt nördat ner oss i beauty. Nu har vi slagit våra kloka huvuden ihop och samlat våra bloggar på denna sida - Beautybloggare.se för tillsammans är vi starkare och kan ge dig som också är en beautynörd en direkt inblick i denna härliga värld ur flera olika perspektiv och personligheter.
Välkommen!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *