HudvårdRecension

Blixtsnabb glow

Sitter här och väntar på att åskan och regnet ska passera. Jag är ganska rädd för åska och blixtar så jag håller koll på var åskfronten befinner sig med hjälp av https://www.lightningmaps.org/ – ett tips för dig som inte heller gillar åska!

Blixtarna fick mig att tänka Dr.Belter Intensa Maxiglow Mix & Prime Elixir för det ger jättefin glow blixtsnabbt! På en regnig dag som denna kan man ju verkligen behöva extra uppmuntran i form av glow.

Det här är inte vilken glow-produkt som helt utan den är också vårdande och vill gillar ju multi-produkter eller hur!

Den är återfuktande samtidigt som den verkar utjämnande, tycker även porerna ser mindre ut och den innehåller förutom återfuktande ingredienser så som glycerin, skvalan, hyaluronsyra även Liftonin®-Xpress som ger en åtstramande effekt, opuntiakaktus bidrar med mineraler och spårämnen och koenzym Q10 motverkar hudens åldrande genom att regenerera hudceller och stödja produktionen av kollagen och elastin i huden. Som du hör det här är så mycket mer än ytlig glow! Glowet är också precis lagom, man behöver inte vara rädd för att se ut som en julgranskula, så det här passar även en äldre hud och om du har en ojämn hudstruktur.

Du kan använda elixiret direkt på huden, det fungerar fint som primer eller blanda några droppar med tex foundation. Använder du mineralbaserade pigmenterade solskydd som ju kan vara lite matta så är det här elixiret jättefint att ha under för att få lite extra lyster. Jag använder den även som highlighter ibland och under matt rouge.

Elixiret passar alla hudtyper – även oss med känslig hud.

30ml/ca595kr

Dela detta inlägg

Vi är ett gäng bloggare som alla på olika sätt nördat ner oss i beauty. Nu har vi slagit våra kloka huvuden ihop och samlat våra bloggar på denna sida - Beautybloggare.se för tillsammans är vi starkare och kan ge dig som också är en beautynörd en direkt inblick i denna härliga värld ur flera olika perspektiv och personligheter.
Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *