HudvårdNyheter

OPTMZD skin – nytt svenskt hudvårdsmärke!

Inlägget innehåller annonslänkar

Om man tänker på alla de skönhetsrelaterade märken som grundats av svenskar, ofta i Sverige är det egentligen ganska imponerande. I veckan döpa ytterligare ett nytt märke upp – OPTMZD skin är webbutiken och salongen Seth and Sallys egna märke som började säljas alldeles nyligen. Här berättar jag mer om märket!

I den pressinfo jag fått om märket berättar man att OPTMZD skin är skapat av ett team av hudläkare, hudterapeuter och kemister och att visionen med märket är att lösa några av de vanligaste hudproblemen i korta, minimalistiska rutiner som inte kräver att man är nörd för att förstå sig på hur man ska använda. Produkterna ska trots innehåll av aktiva ingredienser vara milda nog att använda dagligen.

De tre serierna består av totalt 12 produkter, och adresserar akne/obalanserad och fet hy, känslig hy samt hy med pigmenteringar och ålderstecken. I varje serie finns en rengöring som även ska ha effekt av en toner, ett serum samt en dagkräm med SPF 30 och en nattkräm. Rengöringarna kostar 289kr ordinarie pris, serumen 469kr ordinarie pris och krämerna 489kr ordinarie pris vilket känns som en väldigt överkomlig prisbild.

Jag ska testa rengöring med BHA och en dagkräm med vitamin C och SPF30 framöver och efter att ha läst lite så skulle jag gärna även testa Retinol + Ferulic Night Cream, Vitamin C Anti-Pigment Serum och Blemish protect day cream SPF30. Så det kanske jag gör framöver!

Just nu är finns alla produkter och kiten till introduktionspris här! (annonslänk)

Detta låter väldigt spännande tycker jag, det enda jag hade önskat inte fanns i eller på förpackningarna är uppradandet av allt som produkterna inte innehåller. Denna typ av tillägg känns inte riktigt nödvändiga.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *