HudhälsaHudvård

Lugnande lotion för känslig hud

Origins Dr. Andrew Weil for Origins Mega-Mushroom Relief & Resilience Soothing Treatment Lotion är det första steget i hudvårdsrutinen efter rengöring och den förbereder huden för serum och fuktighetskräm.

Den känns som härligt återfuktande vatten när man klappar in den i huden och jag slösar gärna med denna! Den innehåller bl a reishi-svamp som har antiinflammatoriska och lugnande effekt, chaga som har starka antioxidanter och lakritsrot som även den har antioxidanter och den har även lugnande effekt på huden samt hyaluronsyra och andra återfuktande ingredienser. Den har uppiggande fin lite örtig doft vilket jag gillar.

Lotion absorberas snabbt och jag tycker den ger en lugnande och behaglig återfuktad känsla i huden. Upplever också att efterföljande serum absorberas bättre – ibland har det känts att när huden har varit väldigt irriterad så stannar serumet liksom på hudytan.

I denna serie finns även rengöring, serum och emulsion men lotion fungerar såklart även ihop med andra produkter.

100ml/230kr, 200ml/395kr

PS. Kan även varmt rekommendera Origins Drink Up Intensive Overnight Mask!

PPS. Jag var ju tvungen att googla vem denna dr. Andrew Weil är: ”Dr Andrew Weil is a leading botanist, physician and integrative health expert, who knows exactly how to keep your mind, body and spirit healthy.”

Dela detta inlägg

Vi är ett gäng bloggare som alla på olika sätt nördat ner oss i beauty. Nu har vi slagit våra kloka huvuden ihop och samlat våra bloggar på denna sida - Beautybloggare.se för tillsammans är vi starkare och kan ge dig som också är en beautynörd en direkt inblick i denna härliga värld ur flera olika perspektiv och personligheter.
Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *