HudvårdRecension

Retinol för ögonområdet

K-beautymärket RNWs Retinol Intense Eye Patch må vara de tunnaste ögonmaskerna jag någonsin testat men de gör skillnad!

Jag märkte direkt att ögonområdet fick ett litet lyft och såg ljusare ut och ögonområdet såg liksom lite piggare ut! Bland ingredienserna hittar vi adenosin (lugnande och hudförnyande) , macadamia fröolja samt tre typer av hyaluronsyra. Retinol och vegetabiliskt kollagen ger effekt mera på sikt – retinol behöver ca 2-4 månaders regelbunden användning innan man ser resultat men det är värt väntan!

Maskerna är förresten gjorda av tång så kan hända att får en liten extra effekt där (även om jag misstänker att tången är rätt processad ) och maskerna är tunna och behagliga på huden. De är så tunna att jag trodde det bara var mask för ett öga så jag öppnade ett paket till haha så därför har jag en mask på argrynkan också och efter att jag hade tagit bilden så fick linjer på överläppen en omgång!

Denna ögonmask passar även oss med känslig hud!

10 par/ca 245kr

RNW Retinol Intense Eye Patch är nominerad i Stockholm Beauty Week Awards 2023

Dela detta inlägg

Vi är ett gäng bloggare som alla på olika sätt nördat ner oss i beauty. Nu har vi slagit våra kloka huvuden ihop och samlat våra bloggar på denna sida - Beautybloggare.se för tillsammans är vi starkare och kan ge dig som också är en beautynörd en direkt inblick i denna härliga värld ur flera olika perspektiv och personligheter.
Välkommen!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *