Personligt

Here We Go

Så var det min tur att börja blogga (igen). Jag har under flera perioder i mitt liv varit en aktiv bloggare, men på senare år har det fått vila då andra saker har prioriterats i mitt liv.

Så vem är då jag?

Jag tänker inte bli långrandig och ge ett oändligt självporträtt. Kort och gott kan man säga att jag är en 37årig tvåbarnsmamma som bor i ett hus på västkusten.

Har sedan barnsben varit intresserad av skönhet i allmänhet och makeup i synnerhet. Är utbildad makeupartist sedan 2006, har jobbat i butik, hållit kurser och arbetat som makeupartist vid plåtningar/visningar.

Nu driver jag eget företag och frilansar som skribent. Skriver för två av Sveriges härligaste magasin, Daisy Beauty och Daisy Beauty Professional, samtidigt som jag är TikTok-redaktör för samma magasin.

Jag ser fram emot bloggandet (är samtidigt livrädd) och är tacksam att det härliga gänget här på Beautybloggare låter mig vara en del av deras community.

För att (som jag lovade) inte bli långrandig och tjatig ska jag inte uppehålla er med mer information om mig själv och mitt liv. Undrar ni något är ni givetvis mer än välkomna att skriva i kommentarerna. Är det något speciellt ni vill att jag ska skriva om? Tips och önskemål mottages tacksamt.

Nu kör vi!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *