FavoriterMakeupRecension

Budgettips för läpparna: W7 Lip Drench

De har synts på flera håll sedan i våras och sägs vara en dupe på Tarte Juicy Lip Plumper, och de liknar också Hourglass Phantom Volumizing Glossy Balm. Jämfört med de båda produkterna kostar dock denna en bråkdel, nämligen 49 kronor stycket. Ett bättre kap är svårt att hitta om man gillar återfuktade, lätt färgade och glossiga läppar.

Produkten kommer i en plasthylsa som ser ganska billig ut. Färgen på förpackningen speglar färgen inuti, vilket jag verkligen gillar. Det gör det lätt att hitta nyansen man letar efter när man gräver i väskan. Själva produkten får man fram genom att trycka på knappen i botten av hylsan. Det är viktigt att bara trycka fram lite produkt åt gången.

Uppifrån: Sorbet, Hot Sand, Happy Hour, Vacay, Party Punch

Formulan är som en hybrid mellan ett glansigt läppstift och ett läppglans, men har, till skillnad från de två andra jag nämnde ovan, ingen plumpande effekt. Jag skulle därför inte kalla dem dupes , men visst liknar de varandra rent resultatmässigt. Jag upplever nämligen att läpparna känns plumpade, eftersom de blir så återfuktade. Produkten doftar lite av kokos, men det är en mild doft som inte stör mig alls. Jag upplever inte att de smakar något direkt, möjligtvis en svag, svag kokossmak och läpproduktsmak (ni vet nog hur jag menar) om jag aktivt slickar på läpparna för att bedöma smaken. Men vem gör det annars, om man nu inte har socker från sockerbulle på läpparna liksom?

Det finns ett par negativa saker med produkten. För det första upplever jag att de är värmekänsliga. De blir väldigt mjuka och mer svårapplicerade när de blivit varma. Det gör att man inte kan trycka upp så mycket produkt åt gången. De är alltså inte så fasta som ett läppstift som man kan skruva upp en bit. Gör man det med denna produkten så blir det en kladdig röra. På grund av att man bara kan trycka upp lite produkt åt gången så blir själva plasten kring produkten kladdig efter applicering, och jag tycker det känns lite ofräscht och det ser inte snyggt ut.

Uppifrån: Sorbet, Hot Sand, Happy Hour, Vacay, Party Punch . På Instagram @aannaae visar jag i en reel hur färgerna ser ut på läpparna.

Trots de här negativa synpunkterna så har jag använt dessa hela sommaren, sedan jag fick dem i maj. Jag väljer dem framför de andra läppstift och läppglans jag har, och för mig är det bästa betyget. De ser helt enkelt alltid snygga ut, de försvinner snyggt på läpparna och lämnar dem återfuktade och fina.

Har du testat dem?

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *