ShoppingUncategorized

Lyxiga handtvål x 2

Personal news: jag har köpt en lägenhet!! Nu ska jag äntligen lämna min incel-källare hos pappa och flytta till eget. Nedräkningen till tillträdet har börjat och i väntan så planeras det inköp. Det är en del jag måste köpa. Sängar, matbord, gardiner står högt på listan. Barnen har inga madrasser och jag har inte täcke eller bestick. Så vad har jag shoppat?

Handtvål.

Två handtvålar om man ska vara noga. Jag kommer ju – ÄNTLIGEN – ha två badrum. Jag kommer få äta med händerna och sova på soffan med en filt men det kommer finnas handtvålar.

Om 1 1/2 månad kommer den stå och se snygg ut på mitt handfat.

Först blev det en Byredo Suede. Saken är den att det räcker inte att tvålen luktar gott, förpackningen måste vara on point. Det här är en snygg, stilren förpackning.

Handtvål nummer två blev en Diptyque Do Son Hand And Body Gel. Detta är ett klockan-02-på-natten-impulsköp men jag är svag för det märket. Det slank ned ett doftljus i beställningen också. Jag har redan en rejäl samling Diptyqueljus och noll koll vad jag har p g a allt nedpackat i flyttlådor.

Älskade Baies.

Ljussläckaren från Skultuna med en kyrktorn komplett med tupp är en gullig födelsedagspresent från pojkvännen. Ljus och släckare kommer placeras på soffbordet. Jag kan föreställa mig hur jag sitter med ljuset tänt och myser i min lägenhet den här hösten. Längtar.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *