Empties

Empties Juni 2023 – Shiseido, ACO och Alfons

Jag har släpat mig från min halvdvala i hammocken för att berätta om vad jag använt upp under juni.

Empties på rad

ACO Cano+ Moisturizing Body Spray

ALLT är bättre i sprayflaska. Fucking älskar sprayflaskor. Det här är en rejält återfuktande kroppslotion som man enkelt och snabbt sprayar där det behövs. Love it. Jag har köpt den X antal gånger. Fungerar även på barn som inte gillar att smörja in sig – alla älskar sprayflaskor #fakta Däremot har jag lärt mig att den här ska man inte resa med, den har en tendens att läcka.

Bra grejer

Shiseido Bio-Performance Bop Skin Serum Filler

Det här är dagserumet i en serumduo från Shiseido. Priset är ett mysigt 2600 kronor men det är för två serum. Så då är det väl rimligare? Inte för jag antyder att det är något budgetfynd. Det finns även refill så då blir det ju.. helt okej… prismässigt??? Hur som helst, japansk lyxig hudvård får mig att falla som en fura. Min hud slurpar glatt i sig det här härligt återfuktande serumet proppat med hyaluronsyra. Tar bort absolut all yttorrhet i ett nafs. Nattserumet är faktiskt ännu bättre och jag har bara några få droppar kvar (snyft), så den hamnar snart på en emptieslista här på bloggen.

Glöm inte SPF:en

La Roche-Posay Anthelios Uvmune Ultra Light Cream SPF 50+ & Garnier Ambre Solaire Over Makeup Super SPF 50+

Här kommer två trogna SPF-favvisar. La Roche-Posay har jag alltid hemma. En äkta holy grail. Den är otroligt lätt, torkar aldrig ut, bråkar ytterst sällan med smink eller andra produkter. Garnier är en SPF i sprayflaska. Kan inte bli bättre. Det är så enkelt att spraya lite här, spraya lite där, när man snabbt ska toppa upp SPF:en. Den säljs in som att man ska kunna använda den över smink. Gör inte det. Du kommer få små vita prickar i ansiktet. Om du har en supertunn bas, utan något puder, kan du med en svamp arbeta in den men resultatet blir inte hundra. Det är ändå ett litet trevlig budgetkap som man regelbundet kan hitta för under 80 kr.

Fifan

Alfons glittriga partyspray

Det här är en temporär hårfärgspray för alla (läs “ingen”), oavsett ålder. Jag köpte den för jag har två döttrar + en bonus och vi alla svaga för lite rosa partyhår. Vi fyra är också helt ense om detta: det här är den absolut sämsta hårprodukten som någonsin har lanserats. Fuck you, Alfons! Först av allt: håret blir inte rosa. Det blir inget glitter. Håret blir stelt och torrt. Det spelar ingen roll att färgen kommer i en sprayflaska. Undvik som digerdöden och tipsa mig gärna om bra rosa hårfärg för barn och lite större barn (=jag), helst i sprayflaska.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *