HårvårdHudvårdMakeupParfym

En tur till Stockholm

För en månad sedan var jag i Stockholm på en liten resa i skönhetens tecken kan man säga. Sedan dess har det varit fullt upp med skolavslutning och i början av min semester blev jag ju såklart krasslig. Nu är jag bloggsugen igen och är så pirrig inför alla produkter som står på min ”att-testa-framöver-lista”.

Åter till Stockholmsresan då. Jag åkte dit för att träffa Saralena, Hudvårdsnörd här på bloggen. Vi besökte PR-byråerna Vass, Polhem, Mildh och Hey Agency, vi gick i affärer och vi åt god mat. När Saralena hade tagit taxi vidare till flygplatsen, tog jag en liten tur till Swedish Beauty Week också, där jag bland annat träffade Lina, Beautybyråkraten här på bloggen.

Med så många stopp på resan så hittade jag naturligtvis massor med inspiration och massor med produkter som jag är sugen på att testa. Vissa fick följa med hem, andra skrevs upp på önskelistan.

Jag tänkte lite kort visa några av de jag är mest intresserad av just nu.

För det första. Jag hittade DEN parfymen! Som jag letat, flera år faktiskt, efter den där parfymen som doftar citrus, utan att vara för stark och utan att dofta massa annat. En ren, fin, mild citrusdoft helt enkelt. Detta är DEN!

Solskydd, kan man få för många? Svar nej. De här är jag extra sugen på att testa just nu.

Smink från Barry M, ett märke som jag bara testat en produkt från tidigare, så det ska bli spännande att dyka in mer i märket.

Versos dagkräm med deras Retinol 8.

En hårserie för lockigt hår.

Här är två produkter från Neostrata som jag är extra sugen på att testa, en produkt för att plumpa läppkonturerna och ett C-vitaminserum.

En lystergivande mask och en lugnande.

En fuktserie från La Roche Posay, perfekt nu till sommaren.

Dessutom fina borstar från Suva Beauty och Real Techniques.

Sedan har jag ett par bubblare. Märken som har produkter som jag tyckte kändes spännande för att jag inte sett liknande tidigare. De såg jag på Swedish Beauty Week.

Märket No Bond Beauty har produkter där huvudinnehållet är fett (talg) från kor. De använder alltså en restprodukt och tillverkar hudkräm med innehåll som liknar de smörjande egenskaper som vår egen hud har. Inget jag sett förut och väldigt härligt med tanke på att ämnen som annars skulle kastats bort, nu kommer till användning.

Lårskav är en pina för oss med lite fylligare lår. Har man någonsin läst på forum gällande problemet så har man säkert fått svaret om att deostick kan hjälpa. Märket The Skin Agent har dock en produkt som är specifikt framtagen för att råda bot på lårskavandet. Dessutom med hudvårdande egenskaper. Märket har också andra hudvårdande stick, för olika besvär, bland annat för skoskav.

Har du testat någon av dessa produkter? I så fall, vad tyckte du?

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *