NyheterPersonligt

Bloggen fyller 6 månader!

Bloggen fyller 6 månader!

Ja faktiskt, tiden går fort när man har roligt! Idag har vår gemensamma blogg funnits i ett halvår och vi är nu sex aktiva bloggare och jag vill passa på att tacka er alla som läser våra inlägg för att ni gör det och att vi hoppas ni kommer fortsätta vilja göra det. Vi har under den tiden publicerat hela 157 inlägg och haft drygt 110 000 besökare, och även om en del av dem kanske är spam så är vi ändå otroligt glada och stolta över det vi åstadkommit.

Om ni är nyfikna på vilka vi egentligen är som bloggar på denna sida finns det korta presentationer av var och en under ”Vilka är vi?”. Där finns också kontaktuppgifter till oss samt länkar till våra andra sociala kanaler.

Jag vill också passa på att tacka mina fina medbloggare för all pepp, inspiration och kunskap ni alltid glatt ställer upp med, är så mycket roligare att blogga ihop!

Så nu kör vi på helt enkelt och ni kommer ha många intressanta och roliga inlägg på temat beauty att se fram emot här framöver! Här följer lite bilder från detta halvår, både med oss som är kvar och med en del vänner som inte längre är aktiva.

Kramar Admin

Dela detta inlägg

Vi är ett gäng bloggare som alla på olika sätt nördat ner oss i beauty. Nu har vi slagit våra kloka huvuden ihop och samlat våra bloggar på denna sida - Beautybloggare.se för tillsammans är vi starkare och kan ge dig som också är en beautynörd en direkt inblick i denna härliga värld ur flera olika perspektiv och personligheter.
Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *