HudvårdMakeupNyheterRecension

Florence by Mills, inte bara för tonåringar

Florence by Mills, inte bara för tonåringar

Har ni sett Netflix.serien Stranger things? Jag satt som klistrad framför alla fyra säsonger av denna spännande serie med 80- och sedan 90-talsvibbar. Huvudkaraktären ”Eleven” spelas av Millie Bobby Brown som är född 2004 och hon har i år lanserat ett skönhetsmärke som heter Florence by mills. Florence var hennes mormor som hon alltid sett upp till och som tyckte att alla skulle få göra som de själva ville och att skönhet ska vara upp till var och en vad man tycker om och vill uppnå.

Bild från Netflix, på serien Stranger things

Märket innehåller en hel del produkter, både hudvård, make up och accessoarer. De är pastellfärgade och lekfulla och ska vara lätta att använda även för nybörjare. Även om det är outtalat känns det som att målgruppen är tonåringar upp till 25-åringar som är nya på området hudvård och makeup, men även jag som 40-åring blir väldigt sugen och faktiskt lite nostalgisk när jag går in på deras webb. Bland annat har de såna där klister-örhängen som iallafall jag hade när jag var liten, innan man fick lov att ta hål i öronen för sina föräldrar.

Fina lila produkter från Florence by mills på Daisy Beauty Expo

De produkter jag har testat från detta märke är en hudvårdsprodukt och en makeup produkt så nu tänkte jag berätta lite om dem.

Först ut är en bronzer som heter Out of this whirled, Marbled Bronzer. Dessa bronsers finns i två olika nyanser, en lite kallare brun och en varmare. Jag har den kalla – Cool Tones, då jag som har en del röda partier i mitt ansikte inte gärna vill ha en för varm bronzer. Eftersom den är marmorerad kan man själv bestämma hur mycket av den ljusa och den mörka nyansen man vill ha, och jag tycker denna bronzer har ett perfekt skimmer. Man ser inte glittrig ut i ansiktet, men samtidigt ett vackert lyster. Den är lätt att applicera och har bra pigment. Den kommer i en fin ljuslila dosa som känns rätt budget men som fyller sitt syfte att skydda bronzerkakan så den inte går sönder.

Den andra produkten är ögonmasker, Floating Under the Eyes, depuffing under eye gel pads. Det är små, molnformade pads som man ska lägga under ögonen för att få av avsvalande effekt samt fukt. De har en fin, ljusgrön färg och är hela 60 st i burken och räcker således till 30 tillfällen. Det medföljer en liten plastspatel som man fiskar upp padsen med så man inte behöver sticka ner fingrarna i burkan och på så sätt riskera att tillföra bakterier. Padsen är smidiga att få upp och när man lagt dem på plats under ögat ligger de kvar där även om man går runt och gör saker under tiden.

Dessa ögonmasker innehåller koffeinextrakt och grönt te som lugnar och minskar svullnad i den känsliga huden under ögonen, samt kaktusextrakt för återfuktning. Efter en kvart med dessa söta små moln under ögonen tycker jag att huden känns lite lugnare och nöjdare och jag kommer använda dem innan jag ska sminka mig för någon fest eller finare tillfälle framöver för att concealer och basen ska bli ännu bättre.

Så för att sammanfatta, jag tycker också om Florence by mills, åtminstone de produkter jag har testat. Det känns roligt att produkter som riktar sig till de som precis börjat använda makeup och hudvård är så pass bra och har hög kvalitet, samtidigt som de är lättsamma och har ett överkomligt pris.

Även dessa godsaker fanns att spana in på Daisy Beauty Expo

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *