Uncategorized

Empties maj 2023 – Charlotte Tilbury, Olaplex, Drunk Elephant

Emptieserna för maj innehåller häxeri, gamla godingar och en trevlig budgetrengöring

Ett skepp kommer lastat med tomma förpackningar.

Living Proof Perfect Hair Day Schampoo

Ibland så har man absolut inget att säga om en produkt. Den var inte dålig, den var inte fantastisk. Den var okej. Den får godkänt men inget mer. Jag kommer inte ihåg någonting av det här schampot vilket säger allt och ingenting på samma gång.

Olaplex No 4 Bond Maintenance Schampoo & Olaplex No 5 Bond Maintenance Conditioner

Jag vet inte hur många flaskor av Olaplex jag använt upp genom åren. Många, troligen för många för egentligen älskar jag inte dem. Det härligt löddrande schampot tycker jag är bättre än balsamet. För mig är balsamet inte tillräckligt återfuktande. Det blir alltså inget återköp (just nu) av Olaplex, det finns så mycket annat kul att testa.

The Body Shop Pink Grapefruit Shower Gel

Detta är den enda Body shop-doften som jag faktiskt älskar. Den är feminin och fräsch.

Charlotte Tilbury Airbrush Flawfless Setting Spray

Det här är häxeri på flaska. Det är sista steget i min make-up rutin och den får bara allt smink att smälta ihop och se bättre ut. Det är i alla fall det jag tror den gör. Väldigt, väldigt bra sker för sminket ser bara glowigt amazing ut. Den här kommer jag köpa i full size för jag vill aldrig vara utan den. Love it.

Lite hudvård.

Drunk Elephant Beste No 9 Jelly Cleanser

En gelrengöring från Drunk Elephant som det inte finns något ont att säga om. Det är en bra rengöring men inte revolutionerande. Försök inte att utmana den att ta bort ett riktigt full face of make-up för då bryter den helt ihop i gråt.

Byoma Creamy Jelly Cleanser

Byoma är Drunk Elephants yngre, coolare systerdotter som hänger på Tik-Tok. Den här cleansern är väldigt lika tant Drunk Elephants gelrengöring men lättare i konsistensen, billigare och trendigare.

Dermaceautic Turn Over

Någon gång sa någon person att glykolsyra är inte elegant. Ja, det påståendet klarar ingen källkritik överhuvudtaget men det stämmer. Glykolsyra är den klumpiga syran som stampar över huden som en noshörning. Den här nattkrämen ska städa huden samtidigt som den stimulerar till hudförnyelse. Jag gillar en storstädning bland porerna men den här irriterar min hud lite.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *