HudhälsaHudvård

Hyal Reyouth Moist Sun från dr. Ceuracle

Nu är sommaren här, och solen lyser för fullt. Du använder väl solskydd? Själv använder jag, och förespråkar, solskydd året runt, men nu när vi är ute mer i solen är det såklart viktigaste tiden på året för just användande av solskydd. I stort sett varje vecka pratar jag med patienter med hudförändringar. Alla beror såklart inte på solskador, men helt klart en del av dem. Vissa är cancer, andra inte. Det enklaste du kan göra för att minska risken, är att använda solskydd.

Och är det nu så att det är dags att köpa nytt solskydd, så är denna från Dr. Ceuracle ett härligt alternativ, detta är nämligen min favorit just nu. Jag har tidigare använt La Roche-Posay Anthelios Ultra Light Cream med SPF 50, och älskat den lätta konsistensen, men alltid behövt smörja huden med serum eller kräm innan. Med denna från Dr. Ceuracle behövs inte det på min hud. Det är serum och solskydd i ett, och under förra sommaren använde den som enda produkt i stort sett varje dag. Jag har testat att använda andra, men då saknar jag den återfuktande känslan jag får av denna produkt.

Min hud är kombinerad. Ibland blir jag torr, jag får lite finnar här och där och kan ibland bli blank i T-zonen. För min hud har denna som sagt varit allt jag behövt dagtid under sommaren och den har funkat bra resten av året också. Konsistensen är som ett fylligt serum och den smälter in i huden jättefint. Lämnar ett härligt glow, men ingen kladdig yta och inte någon blek hinna. Stort plus med hög solskyddsfaktor också, och både skydd mot UVA- och UVB-strålning. Den doftar jättegott och fräscht, men är parfym i produkter ett nej för dig, då får du leta efter en annan produkt.

Försökte fånga konsistensen i bild.

Den kostar omkring 349 kronor, vilket är ett rimligt pris tycker jag, speciellt med tanke på att den även har hudvårdande egenskaper. Men vid denna tiden på året kör webshopparna rabatt på löpande band på just solskydd, så håll utkik och passa på när priset är nedsatt. I skrivande stund har till exempel hemsidan GlowiD den för 259 kronor.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *