Uncategorized

Charlotte Tilbury Del 1

Denna månad testade jag en full face av otroligt omtalade märket Charlotte Tilbury. Ni kan se videon i två delar på min instagram @makeupbysolit. Jag har tidigare testat lite produkter men då många pratar så gott om märket så ville jag testa produkter för att sminka hela ansiktet. Här nedan kommer en lista på saker jag testat och vad jag tyckte om dem. Vill understryka att bara för att någon produkt inte funkade för mig betyder det inte att det är en dålig produkt. Vidare är detta en lyx märke, högre prisklass men väldigt fina lyxiga förpackningar samt kvalité. 

  • Wonderglow Face Primer – den här primern var verkligen dålig. Jag gillar inte att skriva så om produkter men jag kan inte säga annat om denna produkt. Den hade en guldig underton eller glow och den visade sig fläckigt på min hud. Sedan smulade den sig väldigt snabbt. Jag testade den 2 gånger med olika hudvård ifall problemet skulle ligga i det, men nej fick det inte att funka. Jag ska se om jag eventuellt kan blanda den i min hudkräm och se om det hjälper. Men det är en primer och bör fungera som en primer utan att blanda ut den. Så nej den var inte bra alls. 
  • Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter färgen 3 fair. Denna produkt är ju viral och det kan jag verkligen förstå. Jag råkade ta en lite mörk färg för min hud men den kommer passa perfekt till sommaren. Men den var otrolig. Så fin glow och satte sig super fint på huden. Den går att använda under foundation och för sig själv. Jag kommer använda den flitigt. Enda jag inte gilla med den var själva applikatorn. Jag hade föredragit en pump då jag anser att den här applikatorn kan samla på sig mycket bakterier. 
  • Charlotte Tilbury Magic Vanish Colour Corrector i färgen 2 medium. Den här produkten tyckte jag inte alls var något speciellt. Hade väldigt höga förväntningar på den men det finns bättre colour corrector i billigare prisklass enligt mig. Den la sig väldigt snabbt i mina fina linjer och var torr. Tycker inte man behöver ha denna produkt. 
  • Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Foundation i färgen nr 4. Jag känner att jag har delade meningar gällande den här foundationet. Jag tror att jag behöver använda den fler gånger för att se om jag gillar den eller inte. Överlag hade den väldigt fin finish, väldigt lätt på huden och kan byggas upp. Otroligt fin glow och ser ut som hud. Det jag inte gillade var att den snabbt satte sig i mina fina linjer. Jag har inget emot sådant, men jag anser inte att en produkt ska göra det direkt. Men som sagt måste jag få testa den fler gånger. 
  • Beautiful Skin Radiant Concealer i färgen 4 fair. Alltså jag har hittat en ny favorit concealer. Säger bara wow. Denna produkt är också viral och kan förstå. Jag älskade allt med den. Otroligt fin täckning som går att bygga upp. Lätt på huden, enkel att jobba med. Satte sig som filter under ögonen (trots att Colour Corrector la sig så dåligt). Den flyttade inte heller sig under dagen. Men wow det kommer vara storfavorit hos mig och jag kommer köpa om den. 
  • Charlotte Tilbury Airbrush Brightening Flawless Finish Refillable Powder i färgen Fair/Medium. Jag har testat kompakt puder från Charlotte tidigare. Vet att många använder den under ögonen och gillar det. Jag gillar inte den under ögonen då jag inte upplever att den sätter min concealer bra så att den håller hela dagen. Men den är super trevlig för resten av ansiktet och ger en filter effekt på din bas. 
  • Filmstar Bronze & Glow – Light to medium – denna palette blev jag väldigt positiv överraskad över. Vill du ha en fin bronzer look med ett fint glow som ser naturligt ut är denna palette något för dig. Huden ser fräsch och glowig ut. Highlightern i den här paletten var magisk verkligen. 
  • Airbrush Bronzer Medium – denna bronzer är verkligen en Airbrush bronzer. Lägger sig så fint på huden. Perfekt pigmenterad så du kan bygga upp den som du vill. Väldigt bra storlek för priset. Den är verkligen fin för dig som vill ha en enkel, naturlig fin bronzer. 

All kärlek till er. 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *