FavoriterHårvårdShopping

Det ger pirr just nu – make-over, rosa Mulberry, Caia

Det ger pirr just nu – make-over, rosa Mulberry, Caia

Efter förra inläggets ihopdeppande kommer här ett mer positivt. Jag har varit på resande fot och betat av fem domkyrkor, ett kloster, två klosterruiner och en vanlig hederlig medeltida landsbygdskyrka. Helt underbar resa även om jag hatar att försöka packa beautyn. För det första, jag äger en trasig necessär från Åhléns och en hel drös gratis smånecessärer från SkinCity. Så jag packade make-upen i en stor plastpåse från Aim’n som ett par leggings kom i. Sedan stoppade jag ned allt annat i två fryspåsar. Jätteglammigt. För det andra, jag måste välja bara det absolut nödvändigaste. Det är ju helt omöjligt.

Öh… ja… man tager vad man haver?

Här kommer i alla fall en liten lista över saker som ger mig pirr just nu.

Så bra att jag kommer köpa i flera nyanser, vilket jag bara gör med några få favvisar.

Jag impulsklickade hem Caia Dewy Drops Foundation. Egentligen föredrar jag att prova ut foundations i butik men den här var så hajpad att jag fick FOMO. Hur som helst, den är helt galen-banan-underbar. Den smälter in i huden och känns härligt lätt. Den ger definitivt glow men jag tycker den ändå ger en naturlig finish. På min yttorrhud så sitter den riktigt bra en hel dag. Love it!

Mulberry Bayswater i Powder pink. Jag orkar inte. Så fin. Perfekt. Dröm.

Min absoluta favoritfärg är rosa. Har alltid varit, kommer alltid vara. Den här sockersöt drömmen från Mulberry är så fin att jag får hjärtklappning. Nyansen heter Powder pink. Jag velar mellan en Bayswater och en Lily. Den sistnämnda är min everyday-väska sedan många år tillbaka.

Mulberry Lily i Powder pink. Perfektion i form av en väska.

Förutom att jag i tjänsten får hänga i kyrkor så har jag ett hyfsat generöst friskvårdsbidrag. Vet ni allt kul man kan göra för sitt friskvårdsbidrag? Fotvård, kroppsmassage, bastu, yogakurser, saltrum, ljusterapi och äventyrsbad. Tidigare har jag alltid använt bidraget till gymkortet men nu tänkte jag skämma bort mig. Med vad vet jag inte riktigt. Jag tänkte boka LPG-massage men tydligen säger Skatteverket nej p g a ”mekanisk” massage. WTF??? Buuu!

En sak jag har gjort är att klippa mig hos bästaste Hanna Råh. Behöver ni en riktigt toppen frisör i Uppsala finns det ingen annan. Det enda negativa är att hon är så poppis att man måste boka många, många månader i förväg. Hur som helst. Här får ni före-och-efter-ett-besök-hos-Hanna-bilder.

Detta är helt klart före X antal timmar hos Hanna.

Instruktionerna var: ta bort de ljusaste nyanserna, klipp bort allt torrt och tråkigt, ge mig en frisyr och gör att jag ser skitsnygg ut i håret. Hanna levererade as usual. Jag hade preppat inför min långsittning med att komma i myskläder och ta med Pepsi Max, en kycklingwrap och Muminkex.

Ta-da! Bilder från Hannas insta, följ henne för mer hårinspo.

Jag känner mig så löjligt fin med ny färg och frisyr. Underskatta inte boosten man får av ett frisörbesök.

PS. köpte Bayswatern….

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *