KroppsvårdRecensionUncategorized

Två tuber sommarkänsla

Två tuber sommarkänsla

Ibland vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om här på bloggen, men så möttes jag av två ljusrosa tuber i badrummet som väckte mig och ur morgondimman och gav en glad påminnelse om att sommaren faktiskt står för dörren! Så nu kommer en liten presentation och recension av dessa två glädjespridare.

Det är Duschcreme och Bodylotion från Apoliva och de ingår i Apolivas säsongsnyhet Sörmland. Apoliva är Apotekets egna märke och har en rad produkter inom kvinnlig skönhetsvård. De produkter jag har testat är överlag väldigt sköna och effektiva produkter som samtidigt är skonsamma mot miljön. De är även så pass milda att även jag som har känslig hud kan klara av att använda dem. Serien Apoliva Passion & Nature består av olika kroppsvårdande produkter som är för vardag men lite extra härliga tycker jag då de har olika fantasifulla dofter. De tillverkas i Sverige och innehåller inga färgämnen, är 100% veganska, och tuberna är tillverkade av bioplast från sockerrör.

Alla dofter i Apoliva Passion & Nature är inspirerade av olika härliga geografiska platser och just dessa rosa skapelser är inte så otippat inspirerade av Sörmland. De ska enligt beskrivningen ha ”en mjuk och varm doft som får dig att drömma om en blommande sommaräng i Sörmland!” Jag måste säga att jag inte vet hur just en sommaräng i Sörmland doftar då jag är inbiten östgöte, men båda produkterna doftar riktigt gott av blommor och midsommar tycker jag!

Duschcremen är i en krämig gelkonsistens som man bara behöver ta väldigt lite av för att det ändå ska räcka till att tvåla in hela kroppen med ett härligt lödder. Den innehåller glycerin, vitamin E och blåbärsextrakt så den ska även verka återfuktande och vårdande vilket man ju gillar. Bodylotionen är precis som en bra bodylotion ska vara – krämig och skön att smörja på och sedan snabbt gå in i huden utan att lämna en klibbig känsla på kroppen. Den känns dryg och tuben innehåller 200 ml så den kommer nog räcka länge 🙂

Så för er som ännu inte hittat den där sommar-peppen kan kanske dessa vara ett tips, annars finns även härliga versionerna ”Paris”, ”Måseskär” och ”Sicilien” att spana in och kul med plånboksvänliga produkter som är så trevliga.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *