HudvårdMakeupShoppingSkönhetSmink

Vad är det med dessa hemliga boxar?

Vad är det med dessa hemliga boxar?

Jag kan liksom inte motstå dem. Eller jo, ibland kan jag såklart det, men det händer alldeles för ofta att jag ”råkar” klicka hem de där boxarna. Vad är det då som gör att jag gång på gång faller för dem?

Jag älskar helt enkelt känslorna av spänning och förväntan som byggs upp, från att jag beställer, medan jag väntar på paketet och sedan själva känslan av att öppna, utan att veta vad som finns i paketet. Jag har blivit besviken många gånger, och fått massa saker jag inte använt i de där boxarna, vilket är så himla onödigt. Samtidigt kan jag inte hjälpa att jag tycker det är värt risken för besvikelse, för att få uppleva känslan av att hitta något riktigt intressant i boxen. Oftast är jag ändå nöjd över lag, så jag kommer säkert köpa fler…

Här är tre exempel på boxar jag köpt.

Made By Mitchell (kostade 401 kr på Beauty Bay). En bra box, eftersom jag varit sugen på att testa märkets Blursh, och i boxen fick jag 2, varav den ena är en perfekt rougefärg, medan den andra kommer vara perfekt som bas för gula och orange ögonsminkningar i sommar. Den koboltblå pennan ska bli spännande att testa, för det är min favoritfärg till vattenlinjen. Ska jämföra den med Cool Mood Crayon från LH Cosmetics som är min favorit. Svampar behöver man ju alltid. Penseln är jag också glad för. Deras Mixing Liquid med pensel tycker jag också var väldigt bra, för jag behövde ändå en ny sådan. Det enda jag fick i denna som var sådär kul var ögonskuggan. Väldigt fin bronsig färg, men inte en sådan färg som jag använder sådär jätteofta.

Beauty Bay (kostade 442 kr på Beauty Bay). En superbra box skulle jag säga, speciellt för det priset. En bra mix av både hudvård och smink. Mest spänd är jag på att testa den lilla ögonskuggspaletten, för den var väldigt fin. Den större har jag haft tidigare och gjort mig av med, för det är skuggor jag har i andra paletter, men det är en fin och bra palett. Borstarna jag fick var superbra. Jag fick också ett set med läppstift, och i det fanns ett som jag verkligen gillade. 2 av dem var lite ljusa för min smak, men med en mörkare läppenna kommer de vara fina de också. Det ena var väldigt mörkt, och inte riktigt vad jag är van vid, men samtidigt kul att testa en sådan färg som jag aldrig skulle valt själv. Formulan var en härlig matt som passar för mig att ha på jobbet, då de sitter länge. Pennorna är i sådana färger som jag vet att jag har användning av. Hudvården då. Ja, jag vet inte om jag kommer testa den… Jag är lite fördomsfull känner jag, men jag är helt enkelt osäker på deras kvalité. Det får bli att läsa på lite mer om det innan jag vågar mig på att testa.

GlossGods (kostade 799 kr). En box jag köpte för några månader sedan, det var inför jul de sålde dem. Det är nog min favoritbox av alla jag någonsin beställt. Så roliga produkter, så fina färger. Min favoritprodukt från boxen var den flytande glittriga ögonskuggan, som är otrolig. Paletten är också väldigt fin och eyeliners i olika färger har man ju alltid nytta av. Det flytande rouget har jag använt mycket. Och glitter, ja, glitter kan man ju inte riktigt ha för många av känner jag.

Köper du sådana här boxar? Eller är det bara jag som går på det, gång på gång på gång…?

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *