EmptiesHårvårdHudvårdKroppsvårdMakeupRecensionSkönhetSmink

Empties

Empties

Då har det blivit dags för inlägg nummer 2 i min lilla empties-serie. Har du testat någon av produkterna? Vad tyckte du i så fall?

Rituals Elixir Collection Overnight Hydrating Hair Mask – Inget speciellt, gav fukt, men ingen wow-effekt. Doftar gott. Inget jag köper igen.

Elisabeth Arden Retinol Ceramide Capsules – Älskar dessa! Har köpt om många gånger och brukar då köpa refillen med 30 kapslar. Okej pris när man tar den storleken, och jag använder dem typ en gång i veckan, så de varar länge. Kommer säkert köpa igen, men just nu testar jag andra retinol-produkter.

Max Factor Volume Infusion Mascara – Gillar denna som vardagsmascara. Innehåller keratin och biotin som ska vårda fransarna och göra dem fylligare. Märker inget synbart resultat gällande det just. Ger inte någon super-volym, men är som sagt perfekt till vardags. Kommer förmodligen köpa igen, då den är lätt att få tag på, priset är vettigt och den håller bra under dagen.

Skin Treat Instant Firming Body Serum – Min favorit när det kommer till mjukgörande kroppsvårdsprodukter eftersom den går så lätt in i huden. Perfekt innan BUS (brun-utan-sol) på grund av det. Kommer absolut att köpa igen när det blir varmare ute och jag börjar använda BUS igen.

Har du några spännande produkter som du tagit slut på och som var sådär drömmiga att du måste köpa dem igen? Tipsa gärna!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *