Aktuellaste nytt

Nyhetsröran v 13 – alla vill vara i badrumsskåpet och slime ?

Nyhetsröran v 13 – alla vill vara i badrumsskåpet och slime ?

Det är ovanligt mycket som snurrar i mitt liv just nu. Stora förändringar på jobbet, skraltiga föräldrar, ett otroligt tröttsamt letande efter nytt boende och allt annat som man måste göra när man har barn och typ ett liv. Jag känner mig ovanligt trött och har brottats med några ångestsmockor. När allting omkring en gungar försöker jag påminna mig om att fokusera på det jag mår bra av. Som beauty. Den här veckan har jag mest legat som en klump och slökollat YouTube och tänkt på slime. Ni kommer förstå.

Konstigt nog har det den senaste veckan lanserats två svenska YouTube-serier där kändisar får visa upp vad de har i badrumsskåpet. Jag är en creepy stalker, så jag älskar konceptet att få titta i badrumslådorna och se vad som faktiskt används.

Jessica Blockström, beauty editor på Femina, har Badrumsskåpets hemligheter på sin nya Yotube-kanal. I första avsnittet glider hon runt i Johanna Lind Bagges underbara slottsbadrum. Avsnittet har lätt SVT-reportagekänsla och en uppenbart påkostad produktion. Jag älskar att alla produktnamn är tydligt utsatta. Jessica besitter otrolig kunskap så jag hoppas det kommer märkas när hon intervjuar. Länk till första avsnittet här.

Hairtalk by Emelie har serien I Badrumsskåpet, där besöker Emelie olika kändisar för att se vad de använder för beauty. I första avsnittet kikar hon runt i Sanna Guidettis alla badrum och i det andra hälsar hon på hos Petra Tungården. Jag kan säga att avsnittet med Petra är fullt av kaosig energi och nu har jag börjat snegla på att köpa en egen LPG-maskin.

Under veckan kom nyheten att North West, alltså Kim Kardashian och Ye Wests dotter, troligen ska lansera en hudvårdslinje. Det har registrerats fyra trademarks för North West, varav ett är för ett märke som ska ha hudvård, hårvård och kosmetik. North West är 9 år. Hon går inte ens på mellanstadiet eller vad nu den amerikanska motsvarigheten är. Räcker det inte med att vi har Kylie Cosmetics (från Kylie Jenner) och Kims egna hudvårdslinje som är pruttdyr och allt är tråkigt beige-grått? Tidigare hade Kim KKW beauty som jag inte orkar googla varför den lades ned.

SKKN by Kim, tråkigt som en stenhög. Ser också ut som stenhög

Usch, nu låter jag jättegnällig.

Annars har jag inte kunnat släppa, trots att det gått två veckor, att e.l.f. ska släppa en limited edition slime. Ja, slime. Den heter (om jag förstått det rätt) Intermediate Jelly Creme Slime. Det är turkost slime med delfinkonfetti. Det finns inte jättemycket info men Angelica Nyqvist och Trendmood1 har pratat om det. Skönt att e.l.f. gör såna här knäppsläpp som distraherar mig.

Ta hand om er nu!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *