Uncategorized

Empties mars 2023

Empties mars 2023

Mars är slut (redan?!) och därför är det dags för mig att fota lite tomma förpackningar och summera vad som har använts upp. Det är tre hårprodukter, varav en helt galet bra. Det är också stinkande ansiktsmasker och den mest tråkiga produkttypen.

Lite tomma förpackningar.

Sjö skin Happy Honey Mask

Detta är en härlig återfuktande och exfolierande mask från svenska Sjö skin. Den består av hela 31% värmländsk honung. Exfolieringen är mekanisk, med små korn som känns ungefär som sand. Huden blir så där härligt fräsch och babylen. Den här masken är det enda jag har testat av Sjö skin men man blir ju nyfiken på deras andra två produkter (ansiktsolja och rengöring). Jag tycker det är så fint att Sjö skin drivs av mor och dotter. Tillsammans gör de hudvård i liten skala med lokala ingredienser.

Josh Rosebrook Active Enzyme Exfoliator Mask

Det här är en lakritsstinkande exfolierande ansiktsmask med konsistensen ankdammsgegga. Det är ingen mysig SPA-upplevelse men resultatet är utan tvekan värt det. Den är inte superduper återfuktande men den storstädar min vintertorra hud. Roligt att testa men kommer inte köpas igen.

Glossier Boy Brow i Brown

Jag är inte äventyrlig när det kommer till mina brynprodukter. Bryn är tråkigt och ingen kan få mig att tycka något annat. Dumt nog så kan bryn också verkligen förvandla hela ens utseende, speciellt jag som är blonda och få. Ja ja. Den här brynpomaden ger inte mycket stadga men den fyller ut. Den sitter också alltid där den ska. Perfekt om du vill ha en naturlig look. Jag har köpt om den flera gånger.

Canmake Mermaid Skin UV Gel SPF50

Det här är min absoluta favvis K-beauty SPF. Konsistensen är härligt lätt. Den är fint återfuktande och sjunker direkt in i huden. Tyvärr är den knepig att få tag på. GlowID borde verkligen ta in Canmake i sortimentet. Internet säger att Canmake också har jättebra make-up och jag vill ju testa!

Pyttesmå håroljeförpackningar och megastora balsamflaskor

L’oréal Paris Elvital Hyaluron Plump Conditioner

Det här bautastora balsamet brukar jag köpa på Normal. Det är inte mitt, även jag använder det ibland, utan det är mina två döttrars balsam.

Virtue Healing Oil

Denna pluttisen på 9 ml har tagit förvånansvärt lång tid att använda upp. Det är jag glad för. Jag totalt dör för den här underbara håroljan. Den är svindyr. Fullsize på 50 ml kostar 549 kronor men jag MÅSTE ha den. Detta är magi i en flaska. Håret blir lätt att reda ut, glansigt, tar bort friss, tynger inte ned och allt blir bara kalasbra. Den enda håroljan jag fastnat för tidigare är Olaplexs men den här fräser ifrån alla konkurrenter. Det finns såklart schampo och balsam i samma serie som jag vill testa men låter bli pga svindyrt.

K18 Leave In Molecular Repair Mask

Jag veeeet att alla verkar älska K18 och jag har försökt. Lovar! Den är bra, missförstå mig inte, men den är inte så där revolutionerande dunderbra. Den fungerar bättre för mig om jag använder mer produkt än rekommenderat.

Nu är jag redo för april med värme och vår. Jag har varit lat med BUS:andet men nu vill jag sluta se spökvit ut. Jag har också bokat in lite behandlingar vilket känns absolut nödvändigt. Hoppas du tittar tillbaka snart igen!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *