Hårvård

Torrschampo på tre olika sätt

På bilden har precis ”tvättat” håret med Martinsson King Clean Mousse Dry Shampoo och håret känns nytvättat! Inget vitt pulver och ingen sträv känsla utan bara mjukt och lent hår! Gillar också att det ger liksom stadga i håret men utan att håret blir stelt och det gillar mitt hår som lätt blir torrt och frissigt i topparna efter några dagar efter hårtvätt om jag inte applicerar någon produkt och det här schampot löser problemet! Så för oss med vågigt hår och lockigt är det här toppen men det funkar så klart finemang även för rakt hår.

Schampot är lätt att använda, texturen är lätt mousse och det är lätt att applicera och det torkar fort och det är helt osynligt som sagt var!

Jag har tidigare skrivit om och hyllat Invisible Cleanse dry shampoo, som också är med på bilden, och jag tycker dessa kompletterar fint varandra och fungerar så klart fint även för sig så det är smaksak vilken av dem man väljer! Jag väljer sprayen de dagarna jag har rakt hår och moussen när jag har lockigt hår. Båda ger ren känsla i håret som håller länge.

Root Lift torr volym spray är ju egentligen inget torrschampoo men det får vara med för jag upptäckte att den fungerar förebyggande och jag kunde lätt vänta 2 extra dagar innan jag tvättade håret och inte ens då kändes skalpen speciellt flottig.

Root Lift är en supertorr volymspray som ger snabbt fint lyft! Även om den är supertorr och har lite pudrig känsla så ger inte den heller nån vit hinna! Jag sprayar nära rötterna och rufsar till med fingrarna men denna kan du använda i hela håret där du behöver volym. Den här kan man fylla på under dagen vid behov för den känns inte klibbig.

Ingen av dessa tre produkterna har irriterad mitt hårbotten. Gillar även doften på dessa då den är elegant och lagom stark utan ta över. Och extra plus att produkterna är lätta och smidiga att använda – spaya på och du är ready to go liksom och det är ju det som är vitsen med torrschampon! Och de passar även för oss med mörkt hår!

Clean Mousse dry shampoo 200ml/275kr
Invisible Cleanse dry shampoo 300ml/275k
Root Lift dry volume spray 200 ml/275kr

Dela detta inlägg

Vi är ett gäng bloggare som alla på olika sätt nördat ner oss i beauty. Nu har vi slagit våra kloka huvuden ihop och samlat våra bloggar på denna sida - Beautybloggare.se för tillsammans är vi starkare och kan ge dig som också är en beautynörd en direkt inblick i denna härliga värld ur flera olika perspektiv och personligheter.
Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *