Uncategorized

Som att vara tillbaka på bildlektion 

Nu har jag äntligen kunnat utföra utmaningen vi haft. Som ni vet går utmaningen ut på att använda en färg i ens paletter som man annars aldrig använder. Jag hade ju många färger jag inte använder, även om jag tydligen älskar att ha färgglada paletter. Men jag valde färgen lila. 

Jag har alltid gillat färgen lila på andra men inte riktigt på mig själv. Tycker det är vackert i egentligen allt. En färg som gör en glad. 

I början var det otroligt svårt att komma ut ur sin lilla bekväma bubbla och försöka lita på processen. Det var flera gånger som jag bara ville tvätta bort allt och ge upp. Men sen påminde jag mig själv att träning ger färdighet. Ju mer jag kom in i det och fortsatte ju roligare blev allting. När jag släppte hela den stora pressen på mig själv så blev allt plötsligt så otroligt roligt. Jag började känna mig lite så som det kändes på bildlektionerna i skolan. Vår bildlärare var väldigt duktig och peppade eleverna till att skapa och lita på sig själv. Jag älskade bildlektionen. Och så fort jag släppte allt så kändes allting bara roligt och resultatet blev faktiskt bra. 

Se bara resultatet själv


Så vad har jag lärt mig av denna utmaning. Bortsett från att jag faktiskt ska använda de smink jag köper, så har jag lärt mig att släppa loss. Vad kan gå fel? Smink går faktiskt att tvätta bort och göra om. Varför missa det roliga bara för att man är lite rädd för att misslyckas. Den här utmaningen öppnade verkligen upp en sida hos mig som alltid varit där men som jag aldrig låtit blomstra ut. Jag kommer verkligen våga mer, släppa loss och lita på mig själv och min kreativa sida. Ni kommer definitivt se mer färgglada looks från min sida framöver. Och vill säga till dig som läser det här våga, våga, våga. 

All kärlek till er 

Dela detta inlägg

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *