Parfym

Min nya signaturdoft

Min nya signaturdoft

Layering av dofter är nästan som att skapa en egen parfym och N.C.P har nästan hur många dofter som helst i olika doftfamiljer som gör det enkelt att skapa sin egen signaturdoft. Eller enkelt och enkelt … jag har ju flera stycken N.C.P Olfactives från deras olika familjer sedan tidigare men det krävdes lite hjälp av David Gorgeous, N.C.P. Business Development Manager för att hitta min ultimata kombo. Han fick två ledtrådar av mig – ordet ”fizzy” som beskriver hur jag känner mig och att min all time favoparfym är YSL Rive Gauche. Utifrån ledtrådarna kom han fram till att kombination 707 Oud&Patchouly och 201 Apple&Sandalwood skulle passa mig och vilken fullträff! Han kan verkligen sina produkter! 201 Apple&Sandalwood har jag ju sedan innan – och jag älskar den även som den är – och 707 har jag nu klickat hem! Har sniffat på doftpappret hela kvällen och jag är kär!

David Gorgeous, N.C.P. Business Development Manager

Intressant är också att jag har inte tidigare gillat varken fruktiga eller orientaliska dofter … Mogna Persikor har återigen visat att de kan lära sig att sitta 😀

201 Apple&Sandalwood beskrivs såhär:
Doftfamiljen Fruity Toppnot: Äpple Hjärtnot: Jasmin, vita blommor Basnot: Mysk, örter
Olfactive Facet 201 är en fängslande doft med fruktiga noter av äpple, blomblad från jasmin och vita blommor. Den har en fräsch och sval komposition med en varm bas av mysk och en lätt aromatisk avslutning.

707 Oud&Patchouly doftfamiljen Orientalisk
Toppnot: Saffran/Kardemumma/Trä Hjärtnot: Patchouli/Sandelträ Basnot: Oud/Ambra/Mysk
Med sina orientaliska toner av kardemumma och saffran vilar 707 på en djup och harmonisk bas av patchouli, oud och mysk.

N.C.P Olfactives finns i 3 olika storlekar 5ml, 10ml och 50ml och det finns även en Seven Facets Discovery Set.

Dela detta inlägg

Vi är ett gäng bloggare som alla på olika sätt nördat ner oss i beauty. Nu har vi slagit våra kloka huvuden ihop och samlat våra bloggar på denna sida - Beautybloggare.se för tillsammans är vi starkare och kan ge dig som också är en beautynörd en direkt inblick i denna härliga värld ur flera olika perspektiv och personligheter.
Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *