HudvårdSkönhetSmink

Nya släpp som får det att pirra!

Vår innebär en hel del nya släpp i skönhetsbranschen – det är sedan gammalt. Både lanseringsevent och pressmeddelanden duggar tätt just nu och jag har plockat ut ett par släpp som kommit senaste tiden som får det att pirra lite extra hos mig – och kanske också hos dig?

Först ut har vi Medik8’s tvåstegsnattmask som re-lanseras, vet ej om det funnits på svenska marknaden tidigare dock. Denna tvåstegsraket består av en gelbaserad fuktmask som ska följas upp av en närande och rik mask, däri får du både fukt och fett vilket är essentiellt för alla hudtillstånd. Hur den fungerar för min fetare hudtyp får jag återkomma med men jag är sjukt taggad på släppet och jag har dessutom sett att Hilde använder steg 1 tillsammans med sin NuFace Mikroströmsapparat vilket jag definitivt kommer att testa framöver. Medik8 är ett märke som jag använt en hel del från tidigare och allt håller verkligen en fantastisk kvalitet och resultat både utlovas – och ges så att säga. Andra favoriter från mig är deras R Retinoate Intense (svindyr men svinbra), R Retinoate Eye Serum, Radiance Cleanse , Clarity Peptides och Illuminating eye balm.

Näst ut är Versos omformulering av Day Cream Smith retinol 8. Retinol 8 är en av Versos patenterade superingredienser och är en stabil form av vitamin A som också går att använda dagtid (såklart tillsammans med solskydd). Krämen innehåller också niacinamid och ett antal närande och fuktgivande ingredienser. Verso är även det ett märke som jag använt mycket ifrån och som ständigt kommer tillbaka i mitt badrumsskåp. Några favoriter är deras Body Cleansing Oil With Salicylic Acid, Body Lotion with Niacinamide, Super Elixir with Near 1, Eye Serum with Retinol 8 och Clarifying Gel with Retinol 8.

Den tredje produkten som har trillat in hos mig på senate tiden är Enlighten Plus under eye concealer från Jane Iredale. Jane Iredale har hudvårdande makeup baserad på mineraler och jag har ännu inte testat särskilt mycket från märket men jag vet att bland annat Beautybyråkraten gillar det väldigt mycket vilket gör att jag är sugen på mer – helt klart. Det jag testat innan är den relativt nya HydroPure Tinted Serum som är en av de ljuvligaste fuktgivande och lätt utjämnande produkterna jag testat. Den åkte direkt in på favoritlistan och det vill inte säga lite när man testar en hel del. Jag har stora förhoppningar på denna concealer och ska dyka in direkt. Jag återkommer såklart med en rapport.

Sist ut denna gång är de nya magnesiumpackade saltbaden från Lush. Jag tycker generellt att produkterna från Lush doftar för mycket för min smak men badbomberna och badskummen ger mig riktig spakänsla och det vill man ju ha ibland. Nyligen lanserades dessa saltbad som innehåller epsomsalt, ett magnesiumrikt salt som bland annat ska verka extra avslappnande på muskler. Jag testade en av dessa redan igår och har sovit avslappnad som en stock hela natten, om det är placebo eller ej vet jag inte men om man som jag har generellt svårt med sömnen p g a kronisk värk i kroppen så är varje full natts sömn en gåva. Undra om man kan beställa en pall?

Nu ska jag ge mig i kast med veckans bloggutmaning som Susanna dragit igång. Vi är uppmanade till att använda skuggorna i våra paletter som vi annars aldrig använder – för mig blir det färgen blå och jag är ärligt talat livrädd att resultatet kommer vara fruktansvärt. Jag gissar att jag får bjuda på det. Häng gärna med på utmaningen du med vetja och tagga oss! Det går lika bra på egen blogg som på Instagram.

Har du testat någon av dessa nylanserade eller re-lanserade produkter eller är du sugen? Berätta gärna!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *