Uncategorized

Empties februari 2023

Empties februari 2023

Dags att visa mina empties, produkterna jag använde upp under februari. Det blev bland annat en helt osexig men ack så viktig produkt, ett härligt retinolserum och duschprodukten som alltid gör mig ledsen.

Mina februari empties.

Beauté Pacifique Hydrating Hair Mask

Det här är en produkt som jag har växt i mina ögon. Den försöker inte precis charma in sig. Förpackningsdesignen är en kvarleva från 80-talet och doften är trist. Därför är det lätt att missa att det här är en riktigt bra hårmask. Den gör håret mjukt, glansigt och lätt att reda ut. Jag överväger att köpa om den, vilket jag sällan gör när det kommer till hårmasker.

Amika Dream Routine Overnight Hydration Treatment

En liten provförpackning från Daisy Beauty Awards-goodie bagen som gav rejält med mersmak. Jag har tjockt, färgat hår som alltid behöver extra återfuktning. Amikas Dream routine-serie tycker jag verkar väldigt intressant.

Kiehl’s Retinol Fast Release Wrinkle-Reducing Night Serum

Älskar produkter där man får leka kemist i badrummet. Det här nattserumet kommer med retinolet i en separat förpackning. Efter att ha skruvat av botten på flaskan, hällt ned retinolet, satt fast bottenkorken igen ska man ska flaskan rejält. Det kanske mest är en gimmick but I love it! Serumet sjunker snabbt in i huden. Förpackningen är allt jag älskar med genomtänkt design. Det är aldrig något kladd tack vare att den är enkel och exakt att dosera. På sidan har kan se hur mycket som är kvar i flaskan. Retinolen (0.3%) kickade också igång cellförnyelsen och ett tag flagnade jag som en croissant. Nu har jag visserligen hyfsat tålig hud som är van vid retinol men den var inte irriterande eller uttorkande.

Dermalogica Circular Hydration Serum

Detta var en av de nominerade produkterna i kategorin Årets serumDaisy Beauty Awards. Den vann inte men det är ett härligt återfuktande serum i den högre prisklassen. På ingredienslistan återfinns fermenterade mjölksyrabakterier, havreextrakt, fermenterat sojaextrakt och, så klart, hyaluronsyra.

Ida Warg Summer Melon Shower Mousse

Detta är en produkt jag köpt flera gånger eftersom mina barn gillar doften och jag gillar priset. Jag har ett enormt stort problem med den här produkten. Den heter ”shower mousse” och då ser jag framför mig fluffiga vita moln, tänk raklödder. Vad man får är något som påminner om handtvål i konsistensen. Så jäkla deppigt. Jag blir lika besviken varje gång 🙁

IT Cosmetics Brow Power Micro (universal taupe)

Brynprodukter är så otroligt tråkiga att köpa. Det här var ett impulsinköp från ett live som Kicks gjorde med Felicia Aveklew. Jag har nämnt denna shoppingincident tidigare i bloggen, jag löpte amok och klickade som besatt hem ALLT hon rekommenderade. Den här brynpennan är enkel att använda, färgen passar mig perfekt och den sitter där den ska. Jag skulle köpa om den och lyckades köpa fel brynpenna…..

Snälla notera att jag har färgkordinerat produkterna i dagens inlägg

Rexona Biorythm Deodorant

Totalt osexig produkt men ack, så viktig. Jag har svårt för att spendera pengar på deodoranter. Jag tycker att det går utmärkt att hitta bra deodoranter som gör jobbet på vilket ICA Maxi som helst.

The Body Shop Glowing Cherry Blossom Cream

Jag har inte så mycket att säga om den här, en sån där produkt som är fungerar men är tråkig.

Tack för alla år tillsammans

Nars Voyaguer Eyeshadow Mini Palette (Suede)

Den här minipaletten är väldigt gammal och har fått följa med på många resor eftersom den fungerar from day to night. Nars ögonskuggor är guld. Den här är välanvänd. Locket sluter inte tätt längre och skuggorna börjar torka ut. Jag funderar seriöst på att köpa om den.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *