Naglar

Kurlack för sköra naglar

Ibland får jag beslutsångest när det gäller att välja vilken färg jag ska naglarna naglarna med men å andra sidan så är det ju är ett bra tillfälle att istället köra en förstärkande kur.
Nu testar jag  Micro Cell 2000 Nail Repair Green nagelförstärkande lack.
Jag tycker mina naglar har blivit torrare och skörare med åldern och vintern har nog inte heller hjälpt. Det här lacket används som en kur på ca 3 veckor. Första 2 dagarna används endast denna lack och det är det jag på naglarna på bilden (bilden tagen dag2) och jag tycker det ser ut som vanlig glansig baslack och det sitter bra! Dag 3 ska man avlägsna lacket och börja om från början och man upprepar denna procedur i ca 2-3 veckor och därefter kan lacket användas som vanlig underlack en gång i veckan.
Under behandlingsperdioden ska Nail Repair Green påskynda återuppbyggande av proteinmolekyler i nagelns hornlager. och på så vis stärka nageln inifrån . Den skyddar naglarna från att brytas och skivas. Lacket innehåller även ett silica och mineralbaserad UV-filter som hjälper till att återfukta naglarna och skydda dem från uttorkning.
Lacket är lite simmigt så den kamouflera även lite missfärgningar och och den har även en ”ridgefiller” funktion så nagebädden ser helt slät ut.

Micro Cell har även andra vårdande lacker samt färgade lack (som jag inte lyckats hitta på nåt köpställe i Sverige ännu dock).

Ca. pris 165kr

Dela detta inlägg

Vi är ett gäng bloggare som alla på olika sätt nördat ner oss i beauty. Nu har vi slagit våra kloka huvuden ihop och samlat våra bloggar på denna sida - Beautybloggare.se för tillsammans är vi starkare och kan ge dig som också är en beautynörd en direkt inblick i denna härliga värld ur flera olika perspektiv och personligheter.
Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *