EventFavoriterFestMakeupSkönhet

Årets bästa foundation, vid årets bästa fest!

Årets bästa foundation, vid årets bästa fest!

Den här veckan gick årets hetaste beautygala av stapeln – Daisy Beauty Awards! Den anordnas, som man misstänka, av Sveriges största skönhetstidning Daisy Beauty Magazine och det delas ut priser till årets bästa beautyprodukter i tolv kategorier, bla Årets mascara, Årets hårvård, Årets serum och så vidare. Jag blev inbjuden, tillsammans med de andra bloggarna här på bloggen och sex av tio av oss bloggare gästade galan som hölls på vackra Cirkus på Djurgården. Det var jättekul att bla få träffa Susanna (Susanna X Beauty) och Johanna (Beautyhyllan) för första gången, och även att åter igen få hänga lite med Anna(Hudvårdstest), Katriina (Mogna persikan) och Nancy (For my love of beauty).

När jag för skojs skull frågade Chat GPT vad Daisy Beauty Award är för nåt är detta svaret från chat-roboten;

Daisy Beauty Award enligt Chat GPT
Redo för gala!

Eftersom jag ville vara lite extra fint sminkad föll valet av bas på min favoritfoundation Dior Forever Skin Glow, som också var en av fem nominerade i den kategori jag gillar allra mest, Årets foundation. Så jag höll tummarna lite extra för just den.

De fem nominerade inom kategorin foundation

Innan det var dags för själva prisutdelningen var det mingel där det fanns både gott om bubblor, festklädda beautynördar och kändisar, vilket kändes väldigt långt ifrån min vardag hemma i Mjölby.

Mingel innan prisutdelningen

Så drog prisutdelningen igång och det var riktigt härlig stämning med jubel och applåder i drivor! Konfrancier var en fantastisk Louise Nordahl, som bla gör klockrena tolkningar på Linda Lindorff och Annies Lööf. Prisutdelare i kategorin Årets foundation var vackra sångerskan Renaida och kan ni gissa vilken som vann…?

Renaida som presenterade vinnaren i Årets foundation

…det blev såklart Dior Forever skin glow foundation! Väldigt värdig vinnare enligt mig.

Då Dior-människorna inte kunde vara på plats fick projektledaren för Daisy Beauty Awards Matilda Eliasson ta emot priset, och hon gjorde det verkligen med bravur och fick hela publiken att jubla.

Matilda Eliasson

Efter att alla priser var utdelade fortsatte festen med buffé, musik (som tyvärr överröstade alla trevliga samtal), mer bubbel och så ett härligt lyckohjul där det var vinst varje gång! Vinsterna var dessutom beautyprodukter, så det kunde inte ha varit bättre 🙂 Jag vann ett borstset med sminkborstar från Real Techniques så blev riktigt glad.

Nu ser jag fram emot att testa fler av vinnarna av årets beautyprodukter och att fortsätta använda favoritfoundationen från Dior, som verkligen ger en jättefin bas med prefekt glow och den finns i väldigt många färger.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *