EmptiesHårvårdRecensionSkönhetSmink

Empties

Jag har massor av empties som ligger här hemma, bara för att jag länge haft en plan om att skriva ett inlägg om alla. Men… Nu är de så många att det liksom inte går. Jag planerar därför att skriva en serie inlägg med runt 4 empties i varje, tills jag har gått igenom alla. Lite lagom mycket, både för mig att skriva, men också för dig att läsa. Det är snabba recensioner som gäller, framförallt om jag kommer köpa om eller inte. Längre recensioner kanske kommer på vissa produkter, och vill du läsa mer om vad jag tycker om någon speciell produkt så är det bara att skriva en kommentar här nedanför.

MakeTheMake Hyaluronic Lip Oil – En storfavorit för mig. Hört andra som haft problem med att den läcker, så jag har bara haft min stående på sminkbordet, inte haft den med i någon väska eller så, för att undvika just det. Där ser man hur bra det är att läsa recensioner, för då slapp jag det bekymret. Fantastisk, lite tjockare läppolja med god doft och smak, inte för sötsliskig, men ändå fruktig. Kommer absolut köpa igen.

TRESemmé Biotin Repair Schampo och Balsam – Gillar verkligen. Har använt TRESemmé under 15 år tror jag, med undantag för några salongsprodukter här och där. Upplever att de fungerar bra på mitt hår, men ska nu testa annat spännande.

Sand & Sky Australian Pink Clay Porefining Face Mask – Superbra rengörande lermask. Har även använt som punktbehandling på mina finnar (innan Common Clouds kom in i mitt liv) med bra effekt. Kan tänka mig att köpa om, men använder sällan lermasker längre.

Duff Lashes Supreme Lash Mascara – Nja. Ingen höjdare. Gav inte så mycket till mina fransar, varken volym eller längd. Upplevde dessutom att den torkade fort. Köper inte igen.

Dela detta inlägg

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *