FavoriterMakeupSkönhetSmink

Alla hjärtans dag är i antåg, då är röda läppar obligatoriskt!

Alla hjärtans dag är i antåg, då är röda läppar obligatoriskt!

Den 14 februari är det februaris kanske enda härliga dag, (förutom en viss födelsedag också!), nämligen Alla hjärtans dag! Här hemma brukar vi inte fira den dagen på något särskilt sätt, mer än kanske en ask med favoriten gelehjärtan, men rent beautymässigt är det en dag man faktiskt måste ha målade läppar! Jag använder sällan läppstift och rött läppstift är väldigt sällsynt. Samtidigt är det just det jag ofta går och drömmer om och tycker är så fint på andra – knallröda läppar som riktigt lyser! Så på alla hjärtans dag kommer även jag våga ta ut svängarna och måla läpparna röda. Här är tips på några läppstift i lite olika former och nyanser, men samtliga ger jättefina röda läppar och är av en högklassig kvalitet.

Exempelvis detta, Lasting Matte Lipstick, i färgen Royal, från Bare Minerals. Det appliceras på samma sätt som ett läppglans, men sätter sig som berget och är tvärt emot vad det heter inte alls matt utan precis lagom glansigt. Det sitter kvar jättebra och är lätt att fylla på under kvällen om man skulle vilja det.

Bare Minerals Lasting Matte

Sedan älskar jag detta krämiga Lipstick No 01 från Klapp Cosmetics, som är i en mer klassisk läppstiftsform och med magnetisk förpackning. Detta läppstift är vårdande och återfuktande samtidigt som det sitter kvar jättefint länge!

Klapp Cosmetics Lipstick No 01
Jag och min vän Hanna i Klapp-läppstiftet

Jag måste även slå ett slag för läppennorna Jumbo Lip Pencil från Annabelle Minerals. De är som en läppenna som man brukar ha för att måla läppkonturen med, men tjockare och är till för att måla hela läppen med. De är lätta att använda och är riktigt krämiga och glider inte av under hela kvällen.

Annabelle Minerals Jumbo Lip Pencil

Ja det var några av mina favoriter, så jag får se vilken jag väljer till alla hjärtans dag, och jag ska verkligen försöka att inte fega ur och istället välja en nude eller ljusrosa nyans som jag brukar!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *