Uncategorized

Räddningen av mitt hår 

Del 2 av 2

Jag blev introducerad till en skrubb till hårbotten när jag försökte hitta lösningar till mitt problemhår som ni kunde läsa om i förra inlägget. 

Min frisör som jag har gått till i över tio år informerade mig om att det faktiskt finns skrubb till hårbotten, vilket jag inte hade någon aning om. Förstår inte att jag har gått i så många år och inte vetat om att det finns skrubb för hårbotten. Har jag levt under en Sten? 

Efter att jag kommit över chocken över min okunskap så köpte jag skrubben som han tipsade om och jag kan inte leva utan den. 

Den här skrubben är den jag använder och har använt i snart 1,5 år. Den är så otroligt bra. Rengör hårbotten och tar bort rester av allt du haft i håret. Jag brukar använda den en gång i veckan och ibland varannan vecka. Det beror lite på hur mycket produkter jag haft i håret under veckan eller vad jag har gjort. Känslan jag kan beskriva är när ansiktet skrubbas och du blir helt len och fin från alla döda hudceller. Samma känsla får du i hårbotten. Håret känns verkligen så rent efter skrubben. Håret känns även mer livlig och får en viss volym tycker jag. Om du har liknande problem som mig, gör dig själv en tjänst och testa skrubb till hårbotten. Finns även andra märken i olika prisklasser. 

All kärlek till er. 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *