Recension

Testat från Hickap

Inlägget innehåller annonslänkar

Hickap är ett svenskt märke som funnits ett par år på marknaden. Produkterna är veganska och tillverkas i Dalarna. Bakom märket står Influencern Wilma Holmqvist. I sortimentet finns allt från sminkborstar till makeupprodukter samt hudvård för olika behov. Jag har testat ett par av produkterna och tänkte idag ge er mina åsikter kring dem!

Produkterna jag testat.

Läppglans och läppenna finns i matchande set, dessa heter Dewy Lips Duo har jag testat i färgerna Coral Beach och Vintage Rose. Färgerna är så fina, pennorna mjuka och lättjobbade och glansen ger fin yta och mycket fukt. Tyvärr har jag väldigt svårt för just doften på glansen, jag vet att många inte alls har något problem med dem och till och med älskar doften men för mig är det inte en favorit med doftande smink. Däremot är de väldigt fina och jag kommer att använda dem. Pennorna har jag dessutom använt tillsammans med flera av mina läppstift så de kommer att gå varma! Här hittar ni kiten! (annonslänk)

Jag fick även hem paletten som heter Eye Shadow Palette Vibrant Nudes som är en palett med många toner av både ljusare och mörkare skuggor i allt från matt till skimmer och en guldig med glittrande finish. Jag tycker att skuggorna över lag är enkla att jobba med, paletten erbjuder många olika möjligheter till olika varianter på ögonmakeup och jag kommer att använda den en hel del. Det enda jag inte gillar är att den glittriga skuggan är något svår att jobba med, glittret vill gärna ramla ner trots att jag använder primer på ögonlocket. Här finns paletten just nu till 30%! (annonslänk)

Sist av allt har jag testat solskyddet, som den hudvårdsnörd jag är så är solskydd alltid något jag spanar efter och använder rigoröst året runt. Hickaps solskydd heter ultra-light daily sun cream SPF 50 och är en lätt formula som smälter in i huden. Den fungerar alldeles utmärkt för min oljiga hud och täpper inte till porerna och ger dessutom en väldigt fin yta för efterkommande basmakeup de dagar jag använder det. Att jag i princip sträckt mig efter den dagligen sedan jag fick hem den säger en hel del – och nu är den strax slut. Här hittar ni solskyddet! (annonslänk)

Har du testat något från Hickap? Jag är sugen på att testa mascara och brynprodukterna längre fram. Jag hade även span på deras setting sprays men då jag såg att de innehåller Alkohol Denat (uttorkande alkohol) som andra ingrediens så svalnade intresset illa kvickt.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *