Uncategorized

Beautybloggarna firar en månad!

Beautybloggarna firar en månad!

Den här sidan samlar tio beautyintresserade bloggare och firar nu en månad! Vi har tillsammans skrivit drygt 65 inlägg med rubriker som exempelvis ”Räddningen av mitt hår”, ”Pretty in pink”, ”Tips: använd inte kroppsscrub i ansiktet” och ”Så förbättrar du din hudhälsa – nästan gratis!”

Vi har under denna första månad fått drygt 20 000 besök, vilket känns jättekul. Vi är väldigt glada för alla som har hittat hit och hoppas ni har fått underhållande läsning och kanske till och med lärt er något nytt. Vi har även ett Instagramkonto där vi flaggar upp när nya inlägg finns tillgängliga. Kontot heter @beautybloggare och för er som vill lära känna oss lite mer så finns där även lite mer ingående presentationer av vilka vi är.

Så, nu fortsätter vi framåt i oförminskad takt för att sprida ännu mer inspiration, kunskap och glädje kring det vi alla älskar – beauty!

Dela detta inlägg

Vi är ett gäng bloggare som alla på olika sätt nördat ner oss i beauty. Nu har vi slagit våra kloka huvuden ihop och samlat våra bloggar på denna sida - Beautybloggare.se för tillsammans är vi starkare och kan ge dig som också är en beautynörd en direkt inblick i denna härliga värld ur flera olika perspektiv och personligheter.
Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *