Uncategorized

Budgetfynd: Färgändrande läppstift

Budgetfynd: Färgändrande läppstift

När jag var yngre tyckte jag att det var väldigt spännande med smink som ändrade färg, så jag köpte både läpprodukter och rouge och älskade det. Nu har det kommit en hel del sådana produkter igen.

Här är två riktigt trevliga läppstift som har färgändrande egenskaper. Det från Essence ska enligt beskrivningen ändra färg efter kroppens Ph-värde, medan det från Barry M ändrar färg utefter läpparnas kemiska sammansättning. Denna typen av produkt har dock oftast en nyans av rosa, så det blir ljusare rosa eller mörkare rosa.

Priset för de här två är väldigt bra för läppstift enligt mig. Essence Electric Glow Colour Changing Lipstick kostar runt 39 kronor, medan Barry M Lip Paint Genie kostar runt 79 kronor.

Essence Electric Glow Colour Changing Lipstick har en härligt fruktig doft, men smakar något beskt på läpparna tycker jag. Det är inget som stör direkt, men jag märker av det. Det känns ungefär som ett läppbalsam på läpparna. Glittret känner jag av lite när jag applicerar det, på själva stiftet. Läpparna blir inte glittriga, men vissa gånger får man en liten glitterbit eller två på läpparna. Nyansen är på mig en ljus bubbelgumsrosa skulle jag säga. Färgen håller okej, men efter en halv dag behövs det bättras på. Det blir inte som en stain på läpparna som vissa andra produkter av denna typen blir.

Barry M Lip Paint Genie har ingen doft och ingen speciell smak. Nyansen på mig blir en lite mörkare rosa som du kan se på bilden här. Hållbarheten är riktigt bra tycker jag. Själva läppstiftet stannar kvar på läpparna några timmar, och det färgar (stainar) läpparna, så när jag kommit hem efter 9 timmars arbetspass finns det fortfarande lite färg kvar.

Jag har svårt att välja en favorit av de här två, det beror på vilken färg jag vill ha för dagen, eftersom ena är ljusare och andra mörkare. Jag tycker båda är bra och väljer ofta dem när jag sminkar mig inför en dag på jobbet. Inte de bästa jag testat, men bra. Budgetfynd som funkar!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *