HårvårdHudvårdJobb

När det oväntade händer på resande fot!

När det oväntade händer på resande fot!

Jag har varit iväg på jobbresa i dagarna två och kan konstatera att det kan löna sig att vara väl förberedd och kittad med produkter som kan rädda upp olika situationer. Det började igår kväll när jag skulle ta en dusch på hotellrummet eftersom mitt hår kändes fett och nog inte skulle vara så fint till morgondagens viktiga möte. Jag hade egentligen bara packat med mig ett torrschampo då jag räknat med att jag inte skulle behöva tvätta håret under de två resdagarna. Men efter en lång tågresa och ett ännu längre möte kände jag på kvällen att håret kändes fett och ofräscht så då fick det bli en hårtvätt trots allt. När jag väl stod där i duschen, blöt i håret, insåg jag att det bara fanns schampo och duschtvål att tillgå, och mitt tjocka hår går nästan inte att reda ut utan balsam! Men, med en välfylld necessär hittade jag till mig stora glädje ett litet balsam, som jag nog hade fått med mig hem från ett annat hotell. Så håret gick fint att reda ut och jag kunde känna mig fräsch och fin igen.

Balancing Conditioner, This Works

Morgonen efter när jag skulle klä på mig hoppade jag snabbt i de medtagna hudfärgade strumpbyxorna. De hade tvättats dagarna innan resan och fått torka på tvättställningen hemma, och kastades hastigt ner i resväskan utan någon koll på hur de faktiskt såg ut. Direkt när jag hade fått på mig dem kände jag att en maska gick, men väldigt högt upp på ena sidan så det skulle väl döljas av mig kjol som slutade strax ovanför knät. Så, jag åt hotellfrukost, checkade glatt ut från hotellet och begav mig till mötet med alla viktiga myndighetsmänniskor. Det var fullsatt i bänkarna och jag och var lite nervös eftersom jag skulle hålla föredrag ett par agendapunkter in på mötet. Då jag tittade ner på mina ben upptäckte jag till min fasa att strumpbyxorna var helt trasiga! På det ena benet hade det gått så många maskor att det var mer öppet än täckt av strumpbyxa och det såg hemskt ut! Som tur var var det andra benet fortfarande ok så jag satt därför med benen i kors med det trasiga strumpbyxebenet underst, med smått panikkänsla eftersom jag inte gärna ville gå upp på scenen med helt trasiga strumpbyxor. Då kom jag ihåg att jag ju faktiskt hade ett par reserv-strumpbyxor i handväskan! Så jag ursäktade mig och smet ut på toaletten, tog av mig stövlar och strumpbyxor och hoppade i de nya och hela strumpbyxorna- tadaa! Sen gick presentationen som en dans och jag kunde pusta ut.

Hela strumpbyxor igen

Men alla ni som precis som mig ofta kanske får höra att man släpar med sig en överfull handväska helt i onödan, det kan vara väldigt nödvändigt en vacker dag!

Vill även passa på och visa vilka övriga produkter jag hade med mig i resenecessären för att göra min hudvårdsrutin på kvällen och på morgonen.

Hudvårdsprodukter i resenecessären

Det är;

  • Deodorant från Rosenserien
  • Rengöringen Clean it zero från Banila CO
  • Ögoncreme Multi Action eye treatment från Jabushe
  • Ansiktscreme, som fick gå som både dag- och nattcreme, Hyaluronic Global Face Cream från By Terry
  • Ansiktsvatten Balancing Toner från Dr Barbara Sturm
  • Serum EGF Serum från Bioeffect

Riktigt fina produkter allihopa och en blandning av gamla och nya favoriter. Dessutom är de alla i så lagom format för just en resa.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *