Uncategorized

Räddningen av mitt hår 

Del 1 av 2

Låt oss prata lite hår. Jag har innan min graviditet haft problem med håravfall, vilket troligtvis är ärfligt. Detta då jag har håravfall på samma områden som min mamma har.

Dock tillkom det lite andra problem under min graviditet samt efter förlossningen. Jag duschar håret Max 1-2 gånger i veckan då det funkar bäst för mitt hår. Under graviditeten så började jag få otroligt flottigt hår, detta skedde vad jag än gjorde. Oavsett om jag tvättade håret ofta eller inte. Oavsett om jag tvättade två gånger med schampo, som jag alltid gjort under en tvätt. Detta gjorde mig helt galen. 

Efter förlossningen fortsatte problemet med flottigt hår. På det tappade jag ännu mer hår på andra ställen som jag aldrig gjort tidigare. Jag är väl medveten om att dessa problem är väldigt vanligt under graviditeten samt efter förlossningen för många. Men då det pågick så långt efter förlossningen och mitt hår inte gick tillbaka till det normala så blev det ett väldigt ångestfylld situation. 

En kväll på youtube och Google, som oftast sker när man stör sig på något så kom jag förbi de här verktyget för hår. Jag tror man kan säga verktyg eller kanske redskap? 

Hur som helst blev det RÄDDNINGEN av mitt hår. Jag skriver räddningen med stora bokstäver för det är exakt vad som hände.

Scalp Massager

Denna köpte jag på Lookfantastic, men ser att den inte finns kvar där. Dock finns det andra liknande som kan köpas på olika skönhetssidor. Jag älskar min scalp massager och kan säga att dem jag rekommenderat den till också gör det. Den masserar hårbotten så otroligt bra. Den rengör hårbotten mycket bättre än bara fingrarna. Jag behöver inte tvätta håret två gånger med schampo längre, under samma tvätt. Den tar bort all smuts och rester av hårprodukter som varit i håret under veckan. Mitt hår känns mycket renare och håller sig renare längre. Jag känner att jag inte tappar lika mycket hår och de hår som jag tappade har börjat växa tillbaka och håret känns mycket tjockare och fylligare. På det får man en riktig skön och lyxig scalp massage i duschen. Det som även är bra är att dem inte är så dyra. Ni kommer inte att ångra er. 

All kärlek till er. 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *