HudvårdKroppsvårdMakeup

”Liten” packning på resa

”Liten” packning på resa

Jag ska ut på en liten resa till vackra Rättvik. Det blir långa, intensiva utbildningsdagar och massa god mat. Något av det bästa jag vet är bufféer och här kommer jag få det varenda dag till ALLA måltider. Hotellfrukost med pannkakor och äggröra! Jag dör! Så bra. Skicka mig på alla konferenser, utbildningar och sammanträden, bara jag får äta hotellfrukost och buffé. Buffé 4 life!!!!

Okej, förutom att vant ha packat byxor med resår har jag varit tvungen att packa necessären. Här tänkte jag skryta om hur bra jag är på att packa minimalistisk men ärligt talat, nej. Jag gör ett hyfsat bra jobb men sedan spårar det alltid ur. Min första regel är att undvika full size. Resor är ett utmärkt tillfälle att använda upp alla små tester. Jag är bara borta tre dagar så då skippar jag alla hårprodukter. En hårtofs tar mycket mindre plats. Men tro nu inte att jag tänker snåla på beautyn. Vem vill plåga sig så i onödan? Jag vill ha skämma-bort-produkter när jag sitter ensam och i matkoma på hotellrummet i slutet av dagen. Dessutom vill jag har roliga produkter.

Nej, bronzern från Chanel är inte en mini.

Sminket försöker jag hålla minimalistisk (enda gången jag kommer använda det ordet i samband med mig själv för extra allt är livet). Jag tänker ta tillfället att experimentera och återupptäcka några produkter. Jag packade tre concealer för jag har exakt 0 foundations i badrummet just nu. Alla är nedpackade i en flyttkartong som är längst ned och längst in i ett Shurgardförråd. Suck. Nyx Bare With Me Concealer Serum har jag hyllat tidigare och jag använder den som en lätt bas. Bara för att ??? (vet inte) kastade jag in Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Concealer. Funderar lite på att köpa foundationen i samma serie för concealern är fantastisk. Blush blir Glossier Cloud Paint i färgen Puff. Jag har försökt packa produkter som inte kräver en borste och den här är så fin att dutta på kinderna.

Jag tar bara med en produkt för ögonbrynen. Benefit Precisely My Brow, har jag inte använt på månader så den får jag återupptäcka. Rare Beauty Perfect Strokes Universal är en mascara jag vet att många älskar den. Jag har knappt lekt med den. Jag skippar helt att packa en ögonskuggepalett för jag vet att det är rysk roulett om den överlever resan eller inte. Plockade med en Kat Von D Tattoo Liner. Inser nu att den är från innan namnbytet 2021 till KVD Beauty så den måste jag kolla om den fortfarande är okej.

Sedan kommer den produkt som kan vara det stora misstaget och som inte är en mini och kräver en borste. Eh.. Ibland är man bara en stor klump motsägelser. Jag har ett komplicerat förhållande till Chanel Les Beiges Bronzing Cream. Jag vill älska den och jag försöker verkligen men det känns inte alls som den är lika intresserad av att få det att fungera. Jag tycker den flyttar på basen och den lägger sig inte jämt. Allt kanske är borstens fel? Men den gillar ju inga borstar! Och är den inte lite för orange i färgen? It’s just not that into me 🙁

Gamla favoriter, nya favoriter, lite lyx och en jävla skrubborste

Så lite hudvård. Rengöringen blir Drunk Elephant Beste No 9 Jelly cleanser som jag känner hittills är ganska meh. Det lilla C-vitaminet från Medik8 är en supermysig apelsindoftande ny bekantskap. Jag är aldrig utan min solkräm och Canmake Mermaid Skin Gel UV är en gammal K-beauty favorit.

Nu kommer den lilla lyxen. Fresh Rose Face Mask är en ansiktsmask med riktiga rosenblad. Jag hittade inga sheetmasks i badrumslådorna annars hade jag packat en sån. Dermaceutic Turn Over är en nattmask med 15% glykolsyra, alltid trevlig med att storstäda porerna.

The Body Shop Glowing Cherry Blossom Body Cream är en sån där produkt jag måste använda upp pga inte slösa (miljötänk). Sedan fick jag någon sorts kortslutning och slängde ned en borste för att torrborsta kroppen. Jag vill vara en sån där som torrborstar men jag glömmer alltid bort att göra det. Kanske med flit. För så roligt är det inte att riva sig själv med en skurborste. Men om jag sitter själv på hotellrummet och längtar efter nästa buffé kan jag väl lika gärna borsta lite. Kanske.

O

Dela detta inlägg

Vi är ett gäng bloggare som alla på olika sätt nördat ner oss i beauty. Nu har vi slagit våra kloka huvuden ihop och samlat våra bloggar på denna sida - Beautybloggare.se för tillsammans är vi starkare och kan ge dig som också är en beautynörd en direkt inblick i denna härliga värld ur flera olika perspektiv och personligheter.
Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *